Obnovila aferu sa Bezbradicom

Dara Bubamara biznismena vara sa bivšim momkom

15:35, 13.11.2019.
Izvor: Kurir
aa
Dara Bubamara je navodno mjesecima u vezi sa znatno mlađim biznismenom, ali joj to nije smetalo da se tajno vida sa bivšim dečkom, košarkašem Nemanjom Bezbradicom.

Kako izvor tvrdi, iako je folkerka u srećnoj vezi, nije uspjela da odoli bivšem, koji je sa njom ponovo stupio u kontakt prije nešto manje od dva mjeseca, nakon čega su počeli da se viđaju.

"Kada je Nemanja ostavio Daru, bila je povrijeđena kao nikad, mjesecima je plakala i patila za njim. Uspjela je da ga preboli tek kada je ušla u drugu vezu. Niko nije mogao ni da nasluti da će ikada poželjeti da se vrati na staro, ali sve je palo u vodu kada je odlučio da se javi", kaže izvor i dodaje:

"Poslao joj je poruku prije dva mjeseca, a umjesto da ga iskulira, počela je dopisivanje sa njim. Poslije nekoliko njegovih provokacija da je siguran da ga i dalje voli i tužne priče da mu nedostaje, pristala je da se nađe sa njim.

"Nakon što je biznismen otišao iz Novog Sada u Belgiju, Dara je pozvala bivšeg da dođe kod nje. Njena namjera nije bila da prevari Sašu, već da se poigra sa Nemanjom onako kako je on njoj radio poslije raskida. Mislila je da će lako da se nosi sa njim i poput svake žene je htjela da mu vrati. Čim je došao u njen stan, počeli su da se ljube i završili su u krevetu kao u stara, dobra vremena. Sate su proveli u sobi ne mareći što oboje imaju stalne partnere. Kada se sve završilo, Dara je pokušala da izvuče situaciju i rekla da je to što se desilo greška koja se neće ponoviti jer voli svog dečka, ali brzo je poklekla ponovo", priča izvor i tvrdi da su bivši partneri i dalje u svakodnevnom kontaktu, kao i da se povremeno vidaju.

"Nemanja je nastavio da joj se javlja, a ona je nastavila da mu odgovara. Do sada su se tajno vidjeli tri ili četiri puta. Jednostavno, ne uspjeva da se otkači od njega, a ne shvata da je grad mali i da će neko kad-tad reći Saši za njeno nevjerstvo", objašnjava izvor, kojem je posebno žao što će pjevačica izgubiti dečka koji joj se potpuno posvetio.

Inače, Darin dečko se trudi da joj ispuni svaku želju, svuda ju je vodio i toliko je voli, da mu zbog nje ništa ne pada teško.

"Nekada sleti na nekoliko sati i dođe do Novog Sada samo da bi je izveo na večeru. Ona to ne cijeni, čim ga vara sa Nemanjom, koji ju je ostavio. Sigurno je da će se ukoliko izgubi gorko kajati zbog svakog tajnog viđenja sa bivšim, koji je gleda kao igračku", zaključuje izvor.