Dvije decenije od ubistva

Ceca: Željko je meni bio centar svijeta, sve na planeti

15:51, 16.01.2020.
Izvor: Kurir
Thumbnail
Ceca Ražnatović je rekla da sjećanje na pokojnog supruga nimalo nije izblijedilo, ni poslije 20 godina od njegove smrti.

– Željko je tu, i dalje je sa nama, on je prosto dio naše porodice i naravno da ću ga uvijek pominjati. On i danas u mom srcu ima posebno mjesto. Takva ljubav se više nikada u mom slučaju neće roditi. Željko je meni bio centar svijeta i sve na ovoj planeti. To je rana koja nikad ne zarasta i svaki pomen na njega vraća me na trenutak kada smo bili zajedno – rekla je Ceca i poslije dubokog uzdaha nastavila: “Sada znam da tad nisam ni bila svjesna koliko sam srećna. Suze u mom slučaju ne mogu da izliječe duboke rane koje su ostale na mom srcu. Koliko je bila velika ta ljubav, toliko je poslije nje ostala ogromna tuga”.

Ceca je nedavno za Kurir rekla da pokojnog supruga nikada neće moći da preboli.

– Ta rana ostaje urezana za čitav život. Moja djeca su ostala bez oca i to niko ne može da im nadoknadi. Bilo je mnogo pitanja, mnogo teških trenutaka, kao i situacija iz kojih sam mislila da nema izlaza. Ne prođe dan da ne pomislim na Željka i trenutak njegovog svirepog ubistva i stanja kojem sam ga zatekla – rekla je za Ceca, koja ne može da prihvati da pravda nije izvršena. Osjećam se jako razočarano što ubica jos uvijek nije izručen državi. A sigumo se tako osjećaju i druge dvije porodice stradalih pored Željka. Ni poslije dvije decenije nismo saznali motiv ubistava ni ko stoji iza njega. Pogotovo boli sto znamo ubicu, koji jos nije smješten u zatvor – ispričala je Ceca. Veljkova supruga Bogdana zbog trudnoće nije prisustvovala pomenu.