Bora Drljača (78) u jeku epidemije korona virusa prekršio zabranu kretanja

21:28, 02.04.2020.
Izvor: Telegraf.rs
Pevač Bora Drljača (78) zbog godina ima strogu zabranu kretanja koju je propisala Vlada Srbjie za sve građane koji imaju 65 i više godina, kako bi smanjila širenje korona virusa među najugroženijima.

Međutim, Bora je prekršio strogo pravilo, te je izašao iz svog doma kako bi otišao na unaprijed zakazanu kontrolu.

Naime, Bora je prije nekoliko dana izašao iz bolnice zbog trombova koji su mu se pojavili nakon operacije polipa i benignog tumora, a sada je u obavezi da odlazi na kontrole kako bi se pratilo njegovo zdravstveno stanje.

- Išao sam danas kod ljekara, morao sam da odnesem neku dokumentaciju i na pregled. Šta da vam kažem, nadam se najboljem, ali ovo je ludnica, mnogo sam nervozan i nikakav. Ne izazim nigdje i ne bih ni smio, ali eto danas sam morao da izađem - rekao je pevač za Alo.

Podsjetimo, Drljača je prije nekoliko dana za naš portal otkrio kako provodi vrijeme u izolaciji, ali i ko mu pomaže oko hrane i potrebnih namirnica.

- Kod kuće sam, šetam po dvorištu. Ne idem nigde, sin mi ide u prodavnicu, kupuje šta treba, snaha sprema ručak. Šta znam, dokle će ovo da traje, poštujem sve ovo sada, videćemo šta će dalje biti - rekao je Bora za TelegrafJETSET.