Mnogi se pitaju da li je lud

Bojan Tomović opjevao Milu Đukanovića

08:39, 13.10.2019.
Pjevač Bojan Tomović, ili kako se sada predstavlja kao Ammar Moštrokol, posljednjih mjeseci na sve načine pokušava da se vrati u centar javnosti. Iako njegovi potezi uglavnom nailaze na osude, Tomović ili Moštrokol ne odustaje.

Od prelaska na islam, egzorcizma, izmišljene afere sa Miljanom Kulić, ovoga puta Moštrokol je odlučio da opjeva Mila Đukanovića u stilu Marije Maxime.

Na račun ove pjesme doživio je brojne uvrede na društvenim mrežama i ismijavanje. "Ovako ja zamišljam pakao. Šizofrenija cepanja. Mislim da će Milo nakon ovoga da abdicira na Pluton. Bog nek' ti je u pomoći avetinjo!" samo su neki od komentara koji osuđuju Tomovića.

Bilo je i onih koji misle da je u pitanju šala, međutim, i oni su bili izričiti u svojim komentarima gdje su poručili da ako nije riječ o šali, onda mu treba ozbiljna pomoć.

Koju godinu ranije, na ovakav način izvijesna Marija Maxima odlučila je da posveti pjesmu Aleksandru Vučiću koja je duži vremenski period bila predmet ismijavanja na društvenim mrežama.