Biković: “Blago onom ko nije prodao đedovinu”

21:39, 11.04.2020.
Izvor: Blic
Miloš Biković vanredno stanje provodi na nepoznatoj lokaciji, uglavnom u prirodi. Iako nije želio da otkrije gdje provodi izolaciju, mladi glumac nerijetko počasti svoje pratioce fotografijama prelijepih predjela i to uz apel da svi poštujemo mjere tokom pandemije korona virusa.

Miloš na većini fotografija nosi zaštitinu masku, a čak je i snimio nekoliko šaljivih videa u kojima nam objašnjava kako se pravilno zaštiti prije izlaska iz kuće.

Međutim posljednjom fotografijom izazvao je oprečne komentare, zbog čega se našao i na meti kritika. Naime Bikovć je okačio sliku uz koju je napisao: ,,Priroda i druš… Priroda bez društva. Za sada” na šta mu je jedan od pratioca odgovorio: “A ko te je onda slikao ako si bez društva?”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Priroda i druš... priroda bez društva. Za sada. Наедине с природой...

A post shared by Miloš Biković (@bikovic) on Apr 9, 2020 at 4:13am PDT

Miloš je na to odgovorio na sebi svojstven način, šaljivo i kratko: “Ovca!”, a ostali pratioci podržali su ovaj njegov komentar i poručili da ih je silno nasmijao.

“Blago onom ko nije prodao djedovinu”

View this post on Instagram

Уже почти месяц я в изоляции... Хоть и на природе, но устал этого. Все устали. Это сложно, потому что мы не можем жить привычной жизнью... Но надо потерпеть, иначе результаты будут катастрофическими. Вирус переносится контактным путем. И нужно по-прежнему соблюдать все меры предосторожности. Эта зараза - не выдумка. Несколько моих знакомых заболели. Несколько - потеряли жизнь… Умер владыка Валевский Милутин... В Сербии мы сейчас находимся на пике эпидемии, надеюсь, все скоро начнёт возвращаться в нормальное русло. На моей второй родине все началось чуть позже. А когда закончится, зависит от вас и вашей дисциплины. Просто нужно отказаться на этот период от шашлыков и дружеских посиделок. Чтобы было стыдно появляться в компании, если этим мы рискуем чужими жизнями. Если можете, не выходите из дома! Берегите себя и думайте о других. Нужно время, и это пройдёт. Jeste da sam u prirodi i da je ovde lakše ali posle mesec dana izolacije jako želiš da vidiš prijatelje i drage ljude. Još samo malo narode. Ako budemo disciplinovani uskoro ćemo ući u proces normalizacije života. Druženje može da sačeka. Životi su u pitanju. Neizdrž je odraz odsustva kontrole nad sobom. Svi se sa time borimo. Ovde se pokazuje snaga. Dakle knjigu u ruke. Ili film. Razgovarajte sa svojim bližnjima kako ne biste, jednom u životu, došli u situaciju da kažete da niste imali kad da im kažete neke važne stvari. I da, blago onome ko nije prodao dedovinu :) #ostanitekodkuće #берегитесебя #оставайтесьдома #stayathome

A post shared by Miloš Biković (@bikovic) on Apr 10, 2020 at 4:12am PDT

Iako i dalje drži u tajnosti gdje boravi tokom izolacije, izgleda da je posljednjom objavom Biković otkrio da je u pitanju imanje njegovog djeda. Uz selfi gdje se vidi drvena vikendica, Biković je poručio da je najljepše u prirodi i na selu i dao savjete pratiocima kako da kvalitetno upotpune vrijeme u karantinu.

– Jeste da sam u prirodi i da je ovdje lakše ali poslije mjesec dana izolacije jako želiš da vidiš prijatelje i drage ljude. Još samo malo narode. Ako budemo disciplinovani uskoro ćemo ući u proces normalizacije života. Druženje može da sačeka. Životi su u pitanju. Neizdrživo je odraz odsustva kontrole nad sobom. Svi se sa time borimo. Ovdje se pokazuje snaga. Dakle knjigu u ruke. Ili film. Razgovarajte sa svojim bližnjima kako ne biste, jednom u životu, došli u situaciju da kažete da niste imali kad da im kažete neke važne stvari. I da, blago onome ko nije prodao djedovinu – poručio je Miloš, prenosi Blic.