Mina Berček

Berček odbio da dođe na vjenčanje kćerke koja se udavala za repera

20:05, 13.05.2020.
Izvor: Blic
Mina Berček koja danas ima 30 godina se prije više od decenije našla u žiži javnosti kada se udala za poznatog srpskog repera. Taj brak je izazvao veliku pažnju, a trajao je svega nekoliko mjeseci.

Naime, njeno srce tada je osvojio Skaj Vikler koji je danas oženjen glumicom Anđelom Stamenković sa kojom ima kćerku kojoj je par dao neobično ime - Strela.

Tumačenje imena se može objasniti tumačnjem simbola strijele. Strijela je simbol za brzinu, preciznost, pogodak, nepokolebljivost. Strijela uvijek ide napred, nikad unazad. Strela ili strelica se međunarodno koristi kao znak koji ukazuje na pravac staze, izlaz u slučaju opasnosti ili okrenuto ka gore napredak tj. porast. U rimskoj mitologiji, bog ljubavi Amor (poznat kao Kupidon) je koristio luk i strelu da pogodi ljude u srce i na taj način u njima izazove zaljubljenost.

Skaj i Mina su se tada, kako je on pisao, voljeli do ludila, ali pričalo se da njen otac, Aleksandar Berček, taj brak nije podržavao, a te priče dodatno su podgrijane činjenicom da roditelji nisu bili na vjenčanju.

Kako je započeo brak tako je i završen - burno i bez komentara Aleksandra Berčeka koji o svom zetu baš nikada nije rekao ni riječ. Mina je nastavila život - ali daleko od javnosti.

Skaj Vikler se, pak, nakon toga bacio u solo vode (Podsjećamo, bio je deo grupe "Bad Copy") i posvetio se porodici.

Skaj Vikler je bio i u vezi sa Katarinom Ostojić Kajom, a ta veza bila je burna. Upoznali su se u "Velikom bratu", emocije su bile burne, ali ni oni nisu potrajali.

Inače, Aleksandar Berček iz prvog braka sa Svetlanom ima sina Nikolu (35) i ćerku Milicu (29), a iz drugog braka sa Anom, kćerku Minu i sina Miloša.

Pročitajte i: