Pjevačica

Ana Nikolić pijana došla u emisiju i izazvala burne reakcije?

07:43, 26.03.2020.
Izvor: novosti.rs
Pjevačica Ana Nikolić gostovala je u utorak veče u emisiji "Amidži šou" na TV Pink, gdje je promovisala novi album "Klinika". Tim prilikom, izazvala je lavinu komentara na internetu, prije svega tviteraša. Ana je, kroz smijeh i šalu, govorila o problemima koje je imala sa kilažom, o karijeri, majčinstvu, a njeno ponašanje mnoge je navelo da posumnjaju da se pred kamerama pojavila pod dejstvom alkohola.

Korisnici "Tvitera" nisu je štedjeli. Nanizali su poruke poput "Koliko si pijan, od nula do Ana Nikolić", "Stroga majka, prije bih rekla pijana majka", "Dum jedan konjak na prazan stomak", "Iako je smatram pozitivnom budalom, moram da priznam da Ana Nikolić sve više podsjeća na Bebi Dol sa ovim kreveljenjem", "Zašto joj niko ne kaže da ne radi ovo sebi?!"...

Sama Ana je dala dodatni povod za ovakve prozivke, kad je, u jednom trenutku emisije, nazdravila. Voditelj Ognjen Amidžić je od nje tražio da da odgovor na pitanje sa papira koje ne mora javno da pročita, ako ne želi. Nikolićeva je pogledala pitanje i odgovorila "Goca Tržan".

- Je l' čitamo pitanje? - uz osmjeh je rekao Ognjen.

Poslije njenog odrečnog odgovora, Amidžić joj je poručio da, u tom slučaju, mora malo da popije piće koje je stajalo ispred njih na stolu.

- Uau, kakav problem - opušteno je odgovorila Ana i otpila gutljaj iz čašice.