Ana Nikolić ljubi biznismena: Pjevačicu su povezivali sa mnogim opasnim momcima

21:58, 23.02.2020.
Izvor: Blic
Poslije razvoda od Stefana Đurića Raste, Ana Nikolić se nije u javnosti pojavljivala sa muškarcem. Međutim, ovih dana se uveliko piše da je u vezi sa Boškom, crnogorskim biznismenom sa Cetinja, inače bivšim dečkom Rade Radenović.

Ana uživa sa novim izabranikom, a njen ljubavni život privlači pažnju javnosti otkako se pojavila na estradnoj sceni 2003. godine.

Vlada Mandić

Nekadašnjeg rukometaša Vladu Mandića i Anu mediji su povezivali godinama. Međutim ono što je najzanimljivije jeste da je Ana potvrdila vezu jednom prilikom, dok je Vlada demantovao, što su mnogi okarakterisali kao poniženje.

"To nikako nije istina. Poznajem je dugi niz godina, ali ništa sem prijateljstva nemamo. Ostalo su sve gluposti", rekao je svojevremeno sportista.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Nikolić (@ananikolicofficial) on Jan 26, 2020 at 8:13am PST

Bane Vučelić

Anu su najprije povezivali sa sinom Milorada Vučelića, Banetom, koji je bio u vezi sa pjevačicom još na početku njene karijere. Navodno je bila u ljubavnoj romansi i sa Slobodanom Tomašom, vlasnikom luksuzne diskoteke u Švajcarskoj u kojoj je Ana često nastupala, a prema nekim informacijama, jedan njen nastup platio je 10.000 evra.

Miša Banana

Ipak jedna od najvećih ljubavi atraktivne pjevačice bio je biznismen Rodoljub Radulović, poznatiji kao Miša Banana. Ona je više puta otvoreno priznala da je Miša njena najveća ljubav sa kojom je bila na početku karijere, kao i da joj je materijalno pomogao kada je trebalo da snimi svoj album prvenac. On joj je tada navodno dao 100.000 evra.

Aca Kostur

Mediji su pisali da je Nikolićeva bila u vezi i sa kontroverznim biznismenom Acom Kosturom, koji je ubijen 2008. godine, međutim pjevačica nije potvrdila ovu vezu.

Matija Ćorković

Kratku ljubavnu vezu imala je i sa biznismenom Matijom Ćorkovićem, koji je inače poznat po tome da je slab na pjevačice.

Crnogorski arhitekta sa ženom i djecom

Njen bivši ljubavnik navodno je bio i Dragan Tomović, inače crnogorski arhitekta, a pjevačici tada navodno nije smetalo što je oženjen i što ima kćerku.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Nikolić (@ananikolicofficial) on Jan 26, 2020 at 8:13am PST

Tajno vjenčanje

Najveći šok priredila je domaćoj javnosti kada je saopštila da se u tajnosti udala za mladog repera Stefana Đurića Rastu. Vjenčanje se dogodilo 28. jula 2016. godine, a par je samo dan ranije zakazao vjenčanje u opštini Voždovac.

Pjevačica je bila navodno dva mjeseca u vezi sa svojim šoferom Ivanom. Prema navodima domaćih medija, ona je ovu vijest krila od svog bivšeg supruga Raste, a njemu se to uopšte nije dopalo, piše Blic.