Mlada pjevačica

Aleksandra Mladenović progovorila o teškim trenucima na početku karijere

16:50, 15.01.2020.
Izvor: Blic
Jedna od najpopularnijih mladih pjevačica Aleksandra Mladenović otvoreno govori o svojoj prošlosti i počecima koji nisu bili laki.

Aleksandra Mladenović je na takmičenje “Zvezde Granda” dolazila autobusom iz rodnog mjesta na jugu Srbije.

"Bilo mi je baš teško. Na svako snimanje sam dolazila autobusom, jedva sam uspjevala da uštedim za kartu. Sjećam se, kada sam iznajmila stan u Beogradu, imala sam kod sebe 400 evra. Brzo sam ostala para i samo sam čekala vikend da idem negdje da radim i pjevam. Živjela sam na hljebu i ajvaru koji mi je mama slala sa sela. Samo sam razmišljala o tome da počnem da radim jer je trebalo platiti frizera, šminkera, haljinu, a ja sam bila bez dinara", ispričala je atraktivna pjevačica za "Hit Informer".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

👋🏼👋🏼👋🏼❄

A post shared by Aleksandra Mladenovic (@aleksandra_mladenovic_) on Dec 27, 2019 at 7:38am PST

Aleksandra je otkrila i da su njeni roditelji vrijedno radili kako bi joj pomogli da uloži u karijeru.

"Moji roditelji su se bavili poljoprivredom. Prodavali su i lubenice da bih ja imala za put do Beograda. Ja sam iz jednog mjesta Sovca, pored Žitorađe. Došla sam prije nekoliko godina u Beograd kao podstanar, a sada imam svoj album, kola i stan", navela je ona.

Stan je sebi obezbijedila nakon uspješne turneje u Americi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

♾🖇

A post shared by Aleksandra Mladenovic (@aleksandra_mladenovic_) on Oct 24, 2019 at 9:31am PDT

"Poslije turneje po Americi uštedjela sam novac i odmah kupila stan u Beogradu. Najbitnije mi je bilo da imam krov nad glavom. Kasnije sam još štedjela za pjesme. Sada sam položila i kupila auto da više ne bacam pare na taksi", rekla je Aleksandra.

Pjevačica, koja sada ima brojne hitove, dobro se sjeća svojih prvih honorara.

"Zarađivala sam po 2.000 dinara kada sam imala 11-12 godina. Naravno, sve sam to dijelila sa muzičarima. Bila sam srećna što radim, a pare mi nisu bile toliko bitne", otkrila je ona za gorepomenuti list, i dodala da joj je želja da seu 2020. godini uda i ostvari kao majka.