Aleksa Jelić zarobljen u Barseloni: Molim se da ovo što pre prođe

16:00, 05.04.2020.
Izvor: nezavisne.com
Poznati pjevač i pozorišni umjetnik Aleksa Jelić živi na relaciji Beograd-Barselona, a u vrijeme proglašenja vanrednog stanja zatekao se u Španiji, gdje je i morao da ostane u izolaciji.

Sin gitariste i pjevača Yu grupe, Dragog Jelića kaže da rijetko izlazi, da je Barselona pusta i prazna, da mu nedostaje Beograd, a iskoristio je moć društvenih mreža kako bi apelovao na ljude da ostanu kod kuće.

"Nakon malo vazduha nazad u izolaciju i molitvu da ovo što pre prođe. Sada je vreme da budemo zajedno, ali i odvojeno. Ostanite u Vašim kućama i čuvajte se", napisao je Jelić na Instagramu.

Neposredno prije proglašenja 24-časovnog policijskog sata, Aleksa je podijelio još jedan post sa svojim pratiocima na Instagramu u kome nije bio nimalo optimističan.

"Kriza će proći, ali život možda neće biti "normalan" ponovo", napisao je.

U nedavnom intervjuu za "Kurir", Aleksa je otkrio kako provodi vrijeme u izolaciji.

"Vreme provodim čitajući, svirajući gitaru, gledam filmove i radim vežbe svaki dan, koje mi pomažu da i fizički i psihički lakše prebrodim ovaj period. Po hranu izlazim svakodnevno, uzimajući samo ono što mi je potrebno i neophodno za taj dan, naravno poštujući mere, od razdaljine do gela za ruke, rukavica", rekao je Aleksa.