Aci Lukasu vozač oštetio vozilo vrijedno 120.000 evra

  • 01. Apr 2021.19:50

Luksuzi automobil folk zvijezde Ace Lukasa, oštećen je prilikom lakše saobraćajne nezgode koja se dogodila njegovom vozaču.

Naime, pjevačev skupoceni mercedes koji vrijedi 120.000 evra, a kojim trenutno upravlja njegov lični vozač,  prema riječima folkera, udario je u stubiće i napravio štetu na skupocjenom vozilu.

Šofer moj je išao da završi nešto i udario je auto. Slupao je moj auto, nema nikakve druge štete i to je to - rekao je folker za Telegraf.rs i dodao:

Udario je u stubiće. Ja nisam bio u kolima, nema povrijeđenih. Jedina šteta koja je napravljena jeste na mom automobilu.

Podsjetimo,  Aca Lukas morao je da plati 70.000 dinara kaznu jer je nedavno upravljao automobilom pod dejstvom alkohola, a osim toga dobio je i sedam mjeseci zabrane upravljanja motornim vozilom.

Njegov menadžer Saša Mirković potvrdio je tada informacije do kojih smo došli.

- Platio je 70.000 dinara zbog upravljanja automobilom u alkoholisanom stanju. Kazna iznosi 60.000, a kada se dodaju sudski troškovi, iznosi ukupno 70.000 dinara. Dobio je 14 kaznenih poena, kao i zabranu upravljanja motornim vozilom u trajanju od sedam meseci - rekao je Mirković.

Tagovi: