Pjena za brijanje čisti nakit, ali je dobra i za druge nečistoće

15:45, 05.03.2021.
Izvor: B92
Domaćica Šantel Mila, iz Australje, otkrila je tri načina zbog kojih joj kuća blista uz pomoć pjene za brijanje.

Kaže kako je to njeno "tajno oružje" kada je riječ o čišćenju.

Prvo, pjenu za brijanje koristi kako bi obrisala ogledala.

"Uklonite mrlje i tragove sa ogledala uz pomoć pjene"', objašnjava Šantel u video-zapisu koji je postavila na Instagramu. Stvarno, ogledala su zablistala.

Kao drugo, pjenom je čistila površine od nerđajućeg čelika pa je savjetovala kako je to odlično u borbi sa otiscima prstiju.

Treće, tim je očistila i nakit, tačnije prsten koji se nakon čišćenja pjenom ponovo sjajio. Sve što treba da uradite kako bi nakit izgledao kao nov jeste da nanesete pjenu za brijanje, malo protrljate, a zatim isperete.

Šantel je u svojoj objavi na Instagramu napisala: "Nakon što sam prije nekoliko nedjelja objavila video-zapis u kom prikazujem kako čistim spoljašnju stranu stakla rerne penom za brijanje, dobila sam gomilu pitanja o tome kako pjena za brijanje djeluje kada s njom čiste površine od nerđajućeg čelika. Evo video-zapis u kom objašnjavam na koje druge načine ga koristim u kući. Takođe sam čula da jako dobro uklanja neugodne mirise iz wc-a i da može da očisti i staklo tuš kabine. Nisam isprobala te metode, da li ste vi? Kao i uvijek, prije upotrebe testirajte."

Njena objava je skupila više od 17.000 lajkova, a ljudi su pohvalili njene savjete.

Neki su komentisali kako jedva čekaju da isprobaju ove metode, dok su joj se drugi zahvalili na tome što im je otkrila tajnu koja im je spasla život