Velika Britanija

Tvrdi da nije znala da je trudna: "Osjetila sam mlaz tople vode među nogama"

  • Izvor: 24sata.hr
  • 21.10.2021.13:47

Pomalo bizarno zvuči slučaj 43-godišnje Glinis iz Velike Britanije koja tvrdi da nije znala da je trudna sve dok medicinske sestre nisu pronašle bebu u njenim hlačama.

O svom iskustvu je progovorila u TLC-ovoj emisiji 'I Didn't Know I Was Pregnant'.

"Zaručnik Džejmison i ja nikad nismo planirali imati djecu. Nisam koristila kontracepciju tri godine i ništa se nije dogodilo pa sam zaključila kako sam prestara i nema šanse da ću ostati trudna", ispričala je.

Kad joj je menstruacija počela izostajati, bila je uvjerena da se to događa jer ulazi u menopauzu.

"Nikad se nisam osjećala umorno, nisam imala bolove u leđima. Normalno sam obavljala svakodnevne zadatke. Ništa od odjeće mi nije postajalo pretijesno, hlače sam normalno zakapčala. Zapravo, nisam imala nikakve simptome trudnoće, osim što sam počela žudjeti za ledom", nastavila je.

Jedne večeri, dok je pripremala obrok u kuhinji, pojavili su se jaki bolovi u karlici.

"Imala sam osjećaj kao da me neko udario nogom. Zgrčila sam se od bolova i ubrzano disala. Mislila sam da je najpametnije da malo prilegnem, ali to je bila pogrešna odluka jer kasnije nisam mogla ustati. Bolovi su se nastavili pojavljivati kako je veče odmicala, postajali su sve intenzivniji i sve češći", prisjetila se.

Kući je došao njen zaručnik i odmah je odvezao u bolnicu.

"Nisam imala ideju šta bi moglo da bude. Pomislila sam da sam nešto loše pojela ili popila. U bolnici sam se odvukla do toaleta i vidjela kapi krvi. Uhvatio me paranoični strah da ću umrijeti", nastavila je.

Do nje su tad dotrčale medicinske sestre.

"Osjetila sam kao neki mlaz tople vode među nogama i nešto je ispalo. Nisam imala pojma šta se događa, ali kako je 'to' skliznulo iz mene, tako je bol nestala", dodala je.

Medicinske sestre su imale šta da vide kad su provirile u njene hlače - malu smežuranu djevojčicu nesvjesnu svijeta oko sebe i načina na koji je ugledala svjetlo dana.

"Doslovno sam je rodila u hlače. Mnoštvo toga mi se tad počelo vrzmati po glavi. Nisam bila kod ljekara niti imala bilo kakvu prenatalnu njegu", rekla je Glinis.

Malena je pri rođenju težila 2,7 kilograma i bila je odličnog zdravlja. Nazvali su je Angel.

Iako nisu planirali imati djecu, Angel ih je oduševila. Brzo su se snašli u ulozi roditelja, prenosi "24sata.hr".

"Pravi blagoslov je to što se nakon svega naša djevojčica rodila zdrava", prokomentarisao je njen zaručnik, a prenosi "The Sun".


Tagovi: