Velika porodica

Nađa je samohrana majka 14-oro djece: Rodila je šestorke, pa osmorke

  • Izvor: Telegraf.rs
  • 12.10.2021.20:58

Roditeljska uloga nije nimalo laka, čak ni kada se radi o jednom djetetu, o kome se u paru vodi računa.

Samohrano roditeljstvo posebna je tema i još zahtjevnije. A kada pomislite da ima i onih majki koje same gaje više od jednog deteta, jedina prikladna reakcija bila bi duboki naklon.

Amerikanka Nađa Suleman, samohrana je mama čak 14 djece i ona se fantastično snalazi u ovoj ulozi. Kada je rodila osmorke, ljudi su se pitali da li sve može sama, a ona je pokazala da je to i te kako moguće, i to bez većih problema.

Kao jedinica, ova mlada žena oduvijek je priželjkivala da ima brata, sestru i veliku porodicu. Nažalost, usljed zdravstvenih problema nije bila u mogućnosti da prirodno zatrudni, pa je uštedila novac za vještačku oplodnju i prvo postala mama šestoro djece, a onda ih je željela još.

Kako kaže, kada je zatrudnila sa osmorkama, stomak je počeo da joj raste poslije samo devet dana. Poslije šest mjeseci puklo joj je rebro, pa je morala da odleži šest nedjelja, kada je o njoj vodila računa njena majka.

Zbog komplikacija u trudnoći, njenih osam beba na svijet je došlo carskim rezom, ali su sve bile zdrave. U vrijeme rođenja djece, ona je bila nezaposlena i živjela je sa majkom.

Za sve to vrijeme se trudila da nađe posao, kako bi uspjela da prehrani djecu.

Trenutno sa svojom porodicom živi u okrugu Orandž.

Nađa je inače veganka i vjeruje u moć zdrave ishrane, a djeca slijede njen primjer, piše "Telegraf.rs".

Tagovi: