Ima 46 godina i sedmoro djece, izgleda savršeno, svi misle da im je sestra

  • Izvor: 24sata.hr
  • 25.09.2021.21:53

Džesika Enslou (46) ima bogat porodični život, ali posljednjih godina posvetila se i svojim društvenim mrežama na kojima se bavi ljepotom i sportom. Prvo dijete rodila je 1994. godine sa samo 19 godina.

Ubrzo, 1996. godine, Džesika je po drugi put postala majka, u 21. godini. Tokom sljedećih 19 godina rodila je još petoro djece te se udala po drugi put. Najmlađe dijete u porodici rođeno je 2013. godine.

Uz sedmoro djece, odnosno 4 sina i tri kćerke od 7 do 26 godina, Džesika kreira online sadržaj te je u međuvremenu pokrenula kozmetički brend.

Četvoro najstarije djece je iz prvog braka, ostalo troje iz drugog.

Džesika se može pohvaliti svojim mladalačkim izgledom radi kojeg ljudi često misle da su joj kćerke zapravo sestre.

Kad god objavi fotografije na društvenim mrežama, u pratnji svoje 22-godišnje kćerke Alise, korisnici na Instagramu primjećuju da dvije žene više izgledaju kao sestre, a ne kao majka i kćerka.

Fitnes joj je uvijek bio hobi, baš kao i njega, stoga je logičan potez upravo vlastita beauty linija, napisala je na svojoj stranici jessicaenslow.com.

Važnost sporta shvatila je već nakon prvog porođaja, kad nije stala niti u jedne hlače. Tada je odlučila nakon svakog djeteta vratiti se na svoju staru kilažu, objavila je na mrežama.

Za supruga Roba kaže da joj je i najveći prijatelj, stoga se par u užurbanoj svakodnevici snalazi odlično.

Čitava porodica podrška joj je u vježbanju i njenoj rutini, a rezultati su očigledni. Postala je uzor mnogim majkama koje takođe imaju gust raspored. 

Nekad sam jela Nutellu po kašiku, na tostu i bananama, izjavila je na svojim društvenim mrežama. Ali, tada je počela gubiti kontrolu te je odlučila primijeniti način života i prehrane.

Džesika posjećuje teretanu tri puta sedmično dok su joj djeca u školi, a svakog ponedjeljka rano se ujutro budi kako bi odradila svoj tradicionalni kardio trening.

"Radi sve što možeš!", njen je životni moto, prenosi "24sata.hr".

Danas svi zajedno provode razne aktivnosti te često odlaze na odmor u prirodu, jer svi imaju maminu sklonost sportskom načinu života.

Tagovi: