Upoznajte vašeg (novog) najboljeg prijatelja

Nova SAMSUNG linija – Galaxy S 10

12:28, 24.04.2019.
Izvor: PR
Thumbnail
Nakon 10 godina od predstavljanja prvog SAMSUNG modela linije “Galaxy S”, lider u proizvodnji i prodaji pametnih mobilnih uređaja predstavio je novi “Galaxy S10” sa 4 modela u ovoj liniji koji znatno prednjače u odnosu na konkurenciju. 

Linija “S10” korisnicima nudi sve u jednom – veći zaslon, brojne (nove) opcije i, sasvim sigurno, kameru kojom će biti zabilježeni svi oni bezvremenski trenuci. Osljanjajući se na “Dual Pixel” i “Dual Aperture” tehnologiju SAMSUNG kamere i ultra široki objektiv sa poljem od 123 stepena (ljudsko oko), novom generacijom kamere zabilježićete fotografije koje, bez ikakve sumnje, oduzimaju dah - čak i ako niste profesionalni fotograf. 

Thumbnail

Osim najboljih specifikacija, kamere najnovije generacije, ali i sistema koji će vam, uz opcije koje nudi, olakšati svakodnevicu, SAMSUNG modeli: “Galaxy S10”, “Galaxy S10+” i “Galaxy S10e” biće dostupni u posebnim bojama – prizma crna, prizma bijela, prizma zelena, prizma plava i jarko žuta.
Model “Galaxy s10+” ponudiće tržištu i dva potpuno nova keramička modela porcelansko crna i porcelansko bijela.

Modeli SAMSUNG “Galaxy S 10” linije se mogu pohvaliti brzim bežičnim punjenjem, otpornošću na vodu i prašinu prateći standard IP68, ali i generaciju procesora koja se dugo čekala. 

Thumbnail

SAMSUNG se može pohvaliti i najvećim prostorom za čuvanje podataka do sada. Model “Galaxy S 10+” dolazi uz 1 terabajt ugrađenog prostora za čuvenje podataka i uz mogućnost dodavanja SD kartice sa dodatnih 512 gigabajta, što svakom korisniku, ukupno, daje 1,5 terabajta za čuvanje podataka. Ne smijemo zaboraviti ni specijalno iznenađenje – model “Galaxy S10 5g” koji će podržavati 5g mreže. 

Thumbnail

Osim toga, Galaxy S10 je napravljen sa prvim na svijetu Dynamic AMOLED ekranom koji posjeduje m HDR10 + certifikat tako da će korisnici moži uživati u sjajnoj i realnoj slici. Ovaj ekran takođe sadrži i prvi ultrazvučni skener otiska prsta  koji čita 3D konture vašeg otiska prsta.

Thumbnail

Bilo da tražite savršen mobilni telefon koji će biti uz vas tokom cijelog dana prateći vaš raspored i navike ili pak mobilni telefon čije fotografije će nadmašiti skupe (profesionalne) foto aparate uz elegantan i moderan dizajn, nova “Galaxy S 10” linija je pravi pogodak.