Nekoliko savjeta

Vodič za muškarce: Šta sve trebate znati prije nego što se "spustite dole"

22:44, 06.05.2019.
Izvor: informer
Thumbnail
Istraživanja su pokazala da žene heteroseksualne orijentacije statistički doživljavaju najmanje orgazama, a uzrok bi se mogao kriti u činjenici da njihovi partneri ne ulažu dovoljno napora, pogotovo kada je riječ o oralnom seksu. 

Lezbejke su otkrile neke od najboljih savjeta kako da oralnim seksom ženu dovedete do vrhunca, jer ko bi bolje od njih to mogao da zna. 

Nikada ne idite direktno na klitoris 

Odvojte malo vremena kada ženi pružate oralni seks. Ne žurite odmah na klitoris. To će ženu više uzbuditi. Predigra je zaista važna. Neophodno je da naučite da „čitate“ njen govor tijela. 

Upotrebite još nešto osim jezika 

Zaboravite na sve što ste vidjeli u „filmovima za odrasle“. Ono što treba da uradite jeste da otvorite usta, duboko udahnete i "zaronite" unutra. Upotrebite pritisak i konture vašeg lica, nosa i brade, potom je ljubite. Možete koristiti i ruke. Mnoge žene će odlično odreagovati na upotrebu prsta ili dva tokom oralnog seksa, a to će pokazati i koliko ste vješti i sigurni u svoje umijeće. 

Zauzmite pravi položaj 

Ako partnerka leži na leđima, zakačite svoje ruke ispod njenih nogu kako biste je privukli da vam bude što bliže. Na taj način, dok joj pružate oralni seks, možete se istovremeno i samozadovoljavati, što će vas dodatno uzbuditi. 

Dajte joj do znanja da i vi uživate 

Kada ženi pružate oralni seks, nemojte joj stvarati osjećaj da to radite samo da biste joj učinili uslugu. Nema ničeg toplijeg nego kada kažete svojoj partnerki da to radite jer zaista uživate u tome. 

Pitajte partnerku šta želi 

Postoje žene koje ne vole oralni seks. Zbog toga pitajte partnerku šta želi od vas. 

Kada pronađete mjesto gde je najosjetljivija, zadržite se tamo 

Jednom kad pronađete „njeno mjesto“ ili savršen pokret koji joj odgovara, nastavite s tim. Mnogi ljudi se boje da će ponavljanje biti dosadno ili da ga je potrebno mijenjati kako biste dokazali svoju vještinu, ali to nije istina.