Osvojio kartu za orgije

Tinejdžer će nevinost izgubiti sa 15 djevojaka

08:51, 27.12.2018.
Izvor: Kurir
Thumbnail
Pobjednik takmičenja za besplatnu ulaznicu za tzv. Sex Island holiday je 16-godišnji Brajan, koji je još nevin. Reč je o kontroverznom događaju koji traje četiri dana, odigrava se na karipskom otoku, a muškarcu koji kupi kartu od 4.600 funti garantuje neograničen seks s najmanje dvije devojke.

U ovom slučaju, kompanija koja stoji iza svega organizovala je nagradno takmičenje i garantuje da će sretniku pokriti sve troškove.

Brajan, koji je poreklom je iz Čilea, živi s roditeljima u Njujorku, a kako bi učestvovao na takmičenju, iskoristio je podatke s očeve kreditne kartice, ali to mi nije spomenuo.

"Kupio sam futrolu za mobilni i torbicu za 60 dolara. Pošto što sam vidio snimke sa Sex Islanda, želeo sam da idem tamo, ali nisam ni sanjao da ću dobiti nagradu. Kad su mi poslali mejl o nagradi, nisam mogao da vjerujem", rekao je Brajan. Napominje i da su se roditelji ljutili na njega kad im je rekao što je učinio, ali otac je na kraju popustio. Iako mu je majka i dalje protiv, on je u krenuo na put.

Tamo će, zajedno s još 50 muškaraca koji su platili put i ulaznice, biti s mnoštvom djevojaka na luksuznom brodu.

"Ne mogu da spavam, jedva čekam da dođem tamo. Želim da vodim ljubav prvi put u životu. U ovim godinama, gubitak nevinosti jako mi je važan", rekao je Brajan, koji je, kako tvrdi, u školi poljubio prijateljicu, ali ona s njim nije htjela više ništa.

Brajanova majka s njim ne razgovara otkad joj je rekao da je dobio kartu za Sex Island. Otac je želio da ide s njim, ali organizatori mu nisu dopustili.

"Poučio me o seksu i rekao da budem pažljiv zbog polnih bolesti", otkrio je tinejdžer.

Zubar Rajan iz Njujorka, koji je nedavno uživao na Sex Islandu, tvrdi kako svaki muškarac može da izabere dvije djevojke koje su s njim cijelo vreme i ispunjavaju mu sve seksualne želje. Tvrdi i da je droga besplatne za sve, a da je dopušteno i da učestvuje u grupnom seksu sa 15 devojaka, i to na sat vremena.