Skoro sve vole isto

Šta žene najviše privlači kod muškaraca?

07:22, 08.04.2019.
Thumbnail
Znate li šta žene najviše privlači kod muškaraca? Svaka žena voli nešto određeno na muškarcu, ali u globalu sve vole isto. Najčešće što žene preferiraju na muškarcima je pozitivan stav i držanje do sebe, a ima i nekih pojedinosti koje vam donosimo u nastavku.

Šta žene vole kod muškaraca

Dok neke vole miris muškog parfema, druge žene najviše privlači kod muškaraca njihov miris. Prsa su dio tijela koji žene kod muškaraca obožavaju. Neke vole dlakava prsa, a neke vole glatka prsa, najbolje je pitati svoju ženu što se njoj najviše sviđa.

Kosa

Žena koja voli svog muškarca voli i njegovu kosu kakva god ona bila, a kosa je i zaštitni znak svakog muškarca. Bitno je samo da bude njegovana i uredna.

Žene vole lijepe usne i lijepi osmijeh kod muškarca. Svaki muškarac koji drži do svoje oralne higijene ne mora brinuti da se neće svidjeti ženi, jer je oralna higijena jedna od najbitnijih stvari kod privlačnosti. Može muškarac biti najljepši na svijetu, ali ako ima neugodan zadah iz usta teško da će privlačiti žene.

Strast

Koja žena ne voli strast, takve stvarno nema. Svaka se žena želi osjetiti voljeno i nakon dugih godina veze, a strast je ono što će začiniti svaku vezu i na kojoj treba s vremena na vrijeme malo poraditi.

Darežljivi muškarci su ono što žene vole, a ako ćete imalo škrtariti možete biti sigurni da će žena otići jer je škrtost nešto što najviše ne podnosi.

Veza

Veza između muškarca i žene mora biti na prvom mjestu svakom muškarcu ako želi imati dobar odnos sa svojom ženom. Žena očekuje da ju muškarac uključuje u svoje dnevne aktivnosti i da joj pokaže da je za njega bitna i da mu je na prvom mjestu.

Oči su ogledalo duše zbog čega žene obožavaju muške oči i duga gledanja u njih. Većina žena misli da njihovi muškarci imaju seksi oči, pa se nemojte čuditi ako ju primijetite kako bez treptaja gleda u njih.

Smisao za humor

Smisao za humor je vrlo važan ako muškarac želi da se žena osjeća dobro u njegovoj prisutnosti. Smisao za humor će osvojiti svaku ženu, samo je važno ne pretjerivati jer u suprotnom muškarci postaju naporni ženama.

Slušajte ženu cijelim svojim bićem, ako ju slušate u potpunosti ona će vam se prepustiti bez obzira na vaše nedostatke. Žene vole muškarce koji ih slušaju i obraćaju pažnju na njih.

(Savjetnica)