"Oaza radosti"

Pročitajte zašto muškarci posebno vole ovaj grad u Austriji

08:04, 27.08.2019.
Izvor: Srpskainfo.com
U gradu Filahu, u Austriji, smjestio se “Wellcum”, jedan od najpoznatijih evropskih bordela.

Ulazak u klub iznosi 85 evra, a u cijenu je uračunato korištenje spa i velnes centra, spoljašnjeg bazena, uz neograničenu konzumaciju hrane i bezalkoholnih pića, a gratis ćete dobiti i dva piva.

Djevojke naplaćuju usluge po svojim tarifama.

Za pola sata užitka sa nekom od njih moraćete izdvojiti oko 70 evra. Međutim, zavisno od mašte i želja klijenata, cijena može biti znatno veća.

Na samom ulazu u lokal morate zadužiti uniformu – papuče, ogrtač, peškir i ključ od garderobe.

U kino dvorani se uglavnom vrte porno filmovi, a glavnom glamuroznom salom dočekaće vas djevojke koje traže svoje prve mušterije.

Ovu mušku oazu radosti rado posjećuje klijentela iz Njemačke, Austrije, Slovenije, Italije, Hrvatske, Srbije, BiH i mnogih drugih zemalja. Kako tvrde, iz ovog lokala, uglavnom dolaze grupe muškaraca i sjajno se provode.

Česte su i posjete žena “Wellcumu”, ali onih koje se žele zaposliti – rjeđe su one koje traže zabavu. One koje traže posao uglavnom ga i dobiju, naravno, ukoliko ispunjavaju uslove.

Brojna klijentela ističe kako je “Wellcum” ovakvu vrstu muške razonode podigao na najviši nivo, ali i da su cijene pristupačne u odnosu na neke druge, možda “nekvalitetnije” klubove ove vrste.

Ono što privlači sve u ovaj klub je što, kako tvrde, “radnice” gost se kod njih mora osjećati kao kralj, bez obzira na socijalni status. Svi imaju isti tretman – i bogati klijenti, i oni koji to nisu. Ističu i da se podjednako odnose i prema mladim i prema starijim klijentima.

Diskrecija je takođe zagarantovana. Dakle, slično kao i s Vegasom – sve što se dogodi u “Wellcumu”, ostaje u “Wellcumu”.

Najviše je djevojaka iz Rumunije, Bugarske, Italije, Njemačke
Ono što je karakteristično za ovaj klub je i to da djevojke koje ovdje rade zapravo nisu radnice kluba. One dnevno plaćaju po 85 evra klubu, sve ostalo što zarade od klijenata ide isključivo njima.

Bitno je napomenuti i da svake šest sedmice idu na detaljne ljekarske preglede – krvne i ginekološke.

Najviše je djevojaka iz Rumunije, Bugarske, Italije, Njemačke, Mađarske itd.

Skoro cijele godine

Ovaj klub radi 364 dana u godini - a jedino ne radi za Božić. Klijenti mogu ostati i nekoliko dana na ovom mjestu jer se u sklopu kluba nalazi i hotel.

Oni koji odaberu ostanak u hotelu cijene su nešto drugačije. Naprimjer, smještaj u dvokrevetnoj sobi i ulazak u klub košta 121 evro po osobi, za jednokreventu sobu i ulazak u klubu treba izdvojiti 147 evra.

Moguće je, takođe, napraviti i poseban paket za grupe od šest i više osoba koje u cijenu od 99 evra imaju uračunatu i bocu alkoholnog pića, vodke, viskija ili šampanjca.