Časopis „Maksim“

Od njihove ljepote zastaje dah: Ovo su najzgodnije Ruskinje

17:03, 23.11.2019.
Izvor: Sputnjik
Rusko izdanje muškog časopisa „Maksim“ objavilo je svoju godišnju listu 100 najzgodnijih žena u zemlji. Ko su pet najseksipilnijih Ruskinja?

Da bi odabrao žene koje će biti na ovoj listi, „Maksim“ je primjenio dva kriterijuma: glasanje na društvenim mrežama i odluka žirija sastavljenog od „odabranih stručnjaka“, odnosno od „poznatih muškaraca čija je seksualna orijentacija neosporna“, navodi se u časopisu.

1. Irina Šajk

Svjetski poznata ruska manekenka pozicionirala se među prvih šest od kada se prvi put pojavila na listi 2011. godine. Ove godine Šajkova je zauzela najvišu poziciju.

2. Ljubov Novikova Aksjonova

Ovo je peto pojavljivanje na listi ove televizijske i filmske glumice. Prošle godine Ljubov je već bila među prvih 10 najseksepilnijih, zauzevši šesto mjesto.

3. Olga Seriabkina

Olga Seriabkina je pjevačica koja je u Rusiji stekla slavu u okviru muzičke grupe „Serebro“. Umjetnica, poznata i kao Moli, napustila je grupu 2019. godine, nakon 13 godina karijere. Na listi je zadržala prošlogodišnje treće mjesto.

4. Viki Odintsova

Model Viki Odintsova postala je zvijezda na Instagramu kada se bez zaštitne opreme popela na ivicu 73-spratne zgrade u Dubaiju. Viki, koja trenutno ima gotovo pet miliona pratilaca na ovoj društvenoj mreži, prvi put se pojavila na „Maksimovoj“ listi.

5. Iana Koškina

29-godišnja glumica i televizijska voditeljka treći put je na listi najseksepilnijih žena Rusije. Iana je prošle godine zauzela 21. mjesto, a 2017. godine 36. mjesto.

Pročitajte još:

Evo kako izgleda kćerka Saše Popovića

Na Grbavici nađeno tijelo muškarca, pretpostavlja se da se predozirao

Uhapšen osumnjičeni za ubistvo Miloša Radojkovića

Humanitarna akcija za pomoć u liječenju Ivane Bjelogrlić

Snimljena dadilja koja udara i maltretira dvogodišnjeg dječaka u igraonici

Špijunska afera u Srbiji: Utvrđeno šta je bio predmet primopredaje

Umrli na isti dan nakon 60 godina braka