Ludi seks rekordi

14:41, 29.07.2019.
Izvor: 24sata
Thumbnail
Danas pišemo o ludim seks-rekordima. Neki su zbog svojih 'vještina' ušli u Ginisovu knjigu rekorda, a neki su srušeni tek nezvanično. Ipak, sve ih vrijedi spomenuti.

Orgazam 

Britanka Sara Karmen pati od poremećaja trajne polne nadraženosti.

To znači da bez ikakvog dodira može da doživi orgazam. U ovom slučaju ga doživi i do 200 puta na dan. Iako je mnogi smatraju pravom sretnicom, ovaj poremećaj, kao i svaki drugi, stvara probleme u svakodnevnom životu.

Najjača vagina

Tatjana Kozhevnikova je nezvanično postavila rekord 2009. godine u vaginalnom dizanju tegova.

Ruska gimnastičarka može da podigne čak 14 kilograma koristeći samo unutrašnje mišiće u vagini.

Najstarija djevica na svijetu

Britanka Klara Midmor kada je napunila 107 godina, izjavila je da je tajna njene dugovječnosti u apstinenciji.

Dodala je da nikad nije imala odnose pa čak ni ljubavnu vezu jer joj se sve to činilo jako napornim. Već s 12 godina odlučila je da se neće udavati, a 1920. i 1930. bile su godine kada su žene imale seksualne odnose većinom u braku. Rekla je da je ponosna što je cijeli život bila djevica. Preminula je 2011. u 108. godini.

Najveće prirodne grudi

Amerikanka Norma Stic upisana je u Ginisovu knjigu rekorda 2000. godine jer je vlasnica najvećih prirodnih grudi. Pravo ime joj je Ana Hokins-Tarner, a njen broj grudnjaka je 102 ZZZ.

Mjerenja pokazuju da su grudi dugačke 109 centimetara, a obim im je 177 centimetara. Kaže kako su grudi počele da joj rastu kad je navršila devet godina i od tada su se povećavale.

Doktori su joj preporučili da ih smanji zbog problema s kičmom koji se mogu razviti od težine grudi, ali odbila je jer tvrdi da njena leđa razvijaju mišiće proporcionalno s rastom njenih grudi pa se ne želi "miješati" u majku prirodu.

Erotska kolekcija

Amerikanka Naomi Vilzig vodila je Muzej erotske umjetnosti u kojem je izložila svoju najveću kolekciju erotskih stvari.

Posjedovala je 4.000 predmeta što uključuje razna seksualna pomagala, slike i odjeću. Muzej je vodila do 2015. godine, kada je preminula.

Najduže masturbiranje

Japanac Mansanobu Sato postavio je rekord za najduže masturbiranje u svijetu.

Svoju ruku je koristio devet sati i 58 minuta. Srušio je prijašnji rekord, koji je takođe on držao, te se tako 2011. godine pretekao za 28 minuta.

Najduži poljubac

Ekačai i Laksana Tiranarat s Tajlanda ušli su u Ginisovu knjigu rekorda jer su se ljubili 58 sati, 35 minuta i 58 sekundi.

Nisu spavali, jeli niti imali pauze kako bi mogli da idu u toalet. Osvojili su novčanu nagradu i dva dijamantna prstena.

Najmasovnije orgije

U Japanu se okupilo 250 muškaraca i žena koji su ušli u Ginisovu knjigu rekorda učestvujući u najvećim orgijama na svijetu.

Svi parovi su se seksali u istoj pozi istim ritmom kako bi sve bilo usklađeno. Prije samog čina testirali su se na polno prenosive bolesti.

(24sata.hr)