Saznajte

Kako do sjajnog seksa u misionarskoj pozi

13:04, 07.11.2018.
Thumbnail
Misionarski položaj nije uopšte toliko loš i dosadan. S nekoliko malih trikova lako možete doživjeti gromoglasan orgazam!

Javno i glasno moramo da kažemo da je prava šteta što misionarska poza ima toliko loš imidž.

A upravo je odlična ukoliko ste u fazi (seksualnog) upoznavanja zbog tjelesne blizine. Potrebno je samo malo da promijenite "početni položaj" i lako možete postići vrhunac. Želimo vam puno zabave pri isprobavanju.

Malo stisnite noge

Možda zvuči na prvu loptu kontraproduktivno, ali ima smisla: stisnite bokove umjesto da raširite noge. Tako će se on osjećati većim, a vi užom. Ako još snažnije pritisnete stražnjicu na podlogu, promijeniće se ugao prodiranja na vrlo uzbudljiv i intenzivan način.

Zamijenite pozicije

Da, dobro ste pročitali. Lezite na partnera onako kako bi on na vas u misionarskom položaju. I to ne odmah u "jahaći položaj". Neka vaše noge budu ispružene, a njegove lagano savijene i podignute. Uživajte u dominaciji i strasti koje vam pruža ova promjena perspektive.

Uključite i neku seksualnu igračku

Nove seksualne igračke su tako oblikovane da vam mogu pružiti sasvim nove doživljaje - i to kad partner koristi igračku za vrijeme penetracije. Iznenadite ga – i veselite se zajedničkom isprobavanju.