Otkrivena tajna

Kad se žene osjećaju najviše seksi

07:47, 13.03.2019.
Izvor: Kurir
Thumbnail
Mnoge žene misle da su seksi kada obuku provokativnu odeću i stave šminku, ali ima i onih koje se u drugačijim izdanjima osećaju senzualno.

1. Sa čašom vina u ruci

"Najbliže tome što sam ikad doživjela bilo kad sam bila s dječkom na odmoru u Italiji pa bismo predveče ispijali vino uz zalazak sunca i planirali večeru."

2. U pravom donjem vešu

"Znam da je kliše, ali najbolje se osjećam u seksi rublju. Prvenstveno zato jer imam velike grudi. Zato se osjećam najviše seksi u pouzdanom pušap čipkastom brushalteru."

Thumbnail

3. Kada imaju kontrolu

"Najviše se seksi osjećam kada sam u kontroli situacije i znam da neko poštuje i divi se snazi i ljepoti mog tijela. Ipak, taj osjećaj uvijek počinje od mene same, a onda se tek odnosi i na druge."

4. U trenutku

"Ne razmišljam previše o tome osećam li se seksi ili ne, osim kad imam seks. Tad se uvijek osjećam moćno i privlačno. Takođe, zapravo mi je više seksi iščekivanje seksa nego sam čin."

5. U sopstvenoj koži 

"Za mene, osjećati se seksi ne znači uređivati se za nekog drugog. Ja se, recimo, najviše seksi osjećam kada sam u miru i kada mi je udobno. Vjerovatno se najviše seksi osjećam u svojoj spavaćici i papučama."