Nije zbog toga što ne vole partnera

I najvjerniji muškarci se upuštaju u prevaru, ovo su razlozi

07:17, 28.06.2019.
Izvor: Telegraf.rs
Thumbnail
Čula sam negde raspravu kako muškaci varaju svoje žene onda kada se žensko zapusti i više ne izgleda privlačno, ali to nije istina, kaže ova eskort dama i otkriva prave razloge.

Evo zašto se muškarci upuštaju u preljube:

Imaju slabu komunikaciju u vezi

Ukoliko mu nešto smeta, muškarac će pokušati da razgovara s vama nekoliko puta. Ali brzo će izgubiti strpljenje i pronaći utjehu na drugom mjestu.

Njegova nesigurnost

Mnogi muškarci obožavaju svoje žene ili djevojke s kojima žive, ali i pored odličnog seksa i prelijepe žene oni i dalje primjećuju druge.

Ovakvo varanje nema veze s vama već je on nesiguran u samog sebe i ima potrebu da dokazuje sebi da je i dalje tražen među ženama.

Izbegavanje konflikta u vezi

Opet problem u komunikaciji. Prije nego što bi popričao s vama on će prije izabrati da ne pravi buru i pometnju. Potražiće drugu ženu i tu nadomjestiti ono što mu nedostaje u vezi.

Muškarci idu linijom manjeg otpora

Iz njegove perspektive nema smisla uznemiravati vas i vašu vezu negativnim temama. Ipak treba s vama da živi narednih dana i nedelja nakon iznesenih kritika.  On se prije odlučuje da bude srećan jer ste vi srećne i nesvjesne problema. U njegovom umu ovo je dobra situacija.