Istraživanja pokazuju

Evo šta muškarci misle o ženama kada su u vezi

09:42, 08.01.2019.
Izvor: Super žena
Thumbnail
Čini se da se neke stvari teško mijenjaju, a pogotovo ono što muškarci misle o ženama. 

Naime, nedavna istraživanja su pokazala kako se jači pol ponaša i o čemu misli kada su u vezi, a opet je potvrđeno da oni misle da žene ćesto glume orgazme.

Glume orgazam 

Istraživanje stranice DatingAdvice.com pokazuje da je čak 22 odsto ispitanika odglumilo orgazam, a najčešća starosna grupa koja to radi je ona od 25 do 34, dok muškarci od 18 do 24 to rade dvostruko manje. Razlog: Žele da zadovolje ženu, a znaju da je jedna od glavnih stvari koje čine njeno zadovoljstvo i činjenica da je muškarac zadovoljen. 

Žele djecu jednako kao i žene 

Istraživanje Robin Hedli sa Univerziteta Kili potvrđuje da muškarci žele djecu isto kao i žene, i da se često osjećaju usamljeno, depresivno i neispunjeno ako su u vezi sa ženom koja ne želi djecu. Slobodno pričajte o djeci s njim, podsvjesno uživa u tome. 

Privlače ih nedostupne prijateljice 

Čak i ako tvoj prijatelj ima djevojku, velike su šanse da ga i ti privlačiš, tako kažu istraživanja. Muškarac koji ima žensku prijateljicu prema njoj će nesvjesno razviti osjećanja, pogotovo ako je ona u vezi s nekim drugim. To je sve posljedica njihovog takmičarskog duha koji im ne da mira čak ni kada imaju djevojku. 

Njihov pogled otkriva koliko su promiskuitetni 

Psiholog sa Univerziteta Linkoln u Velikoj Britaniji, Ken Guo, kaže da može saznati koliko je muškarac promiskuitetan samo po načinu i dužini njegovog pogleda na žensko tijelo. Muškarci koji dugo gledaju u grudi ili bokove žene, često su slobodniji, a oni koji brzo skrenu pogled često su sramežljivi i nije im ugodna pomisao na seks sa nepoznatom osobom. 

Žele nekog sličnog sebi 

Ne samo karakterno, nego i izgledom. Novo istraživanje pokazuje da je čak 37 odsto muškaraca sklonije izboru žene koja liči na njih same. Slične crte lica su im privlačnije.