Našli rješenje

Brak im savršeno funkcioniše: On poštuje njenu listu zahtjeva i kaže da je zadovoljan

07:21, 16.04.2019.
Izvor: B92
Thumbnail
Džuls Stouks je u braku sa mužem Džeromom već 11 godina, a njihov brak funkcioniše odlično jer se on pridržava pravila koja je ona izmislila.

Njih dvoje imaju 51 godinu, a on se bavi muzikom, što njoj predstavlja problem, te mu je zbog toga postavila niz pravila kojih mora da se pridržava. Ona tvrdi da je njihov brak uspješan i dug upravo zato što se Džerom pridržava svoje liste, prenosi "San" (The Sun). 

Lista uključuje nekoliko pravila, kao što su redovno nošenje punjača kada krene napolje, njegova baterija uvijek mora biti puna. Ako izađe, dopušteno mu je da popije samo dva piva, na poruke mora da odgovori u roku od sata, ne smije da gasi opciju lociranja na telefonu. 

Mora da snima sport, odnosno da gleda utakmice samo onda kada ona nije tu. Takođe, Džuls mu je zabranila da igra igrice duže od sata, mora da joj pomaže u nedeljnoj nabavci. Obavezno je da je zove prije nego što dođe kući s posla i da provjeri da li joj je potrebno nešto iz prodavnice. 

Džerom treba da joj kupi poklon svakih nekoliko mjeseci, a svake sedmice mora da joj donese cvijeće. Ona želi romantični izlazak svake sedmice, njegove šifre i pristup svim njegovim društvenim mrežama. 

Takođe, mora joj javiti s kim, kada i gdje izlazi, te koliko planira da se zadrži. Mora da kuva tri puta nedeljno i da ide s njom u kupovinu odjeće, a sa prijateljima smije da izađe samo jednom mjesečno. 

Džerom je na sve ovo kazao kako mu se pravila sviđaju, da mu je bio potreban neko ko će ga smiriti, kao i da mu se ne sviđa pravilo za smanjenje unosa alkohola. Sve ostalo mu je super, naveo je on.