Varala muža sa komšijom pa prestala, sada ima novi problem

  • 23.12.2020.01:00

Anonimna žena je ispričala na internetu kako je imala višemjesečnu aferu sa svojim komšijom, zbog lošeg seksualnog života koji ima u braku.

Međutim, uskoro se sve promijenilo i odlučila je da bude vjerna supruga.

Ali, sada je ova žena ponovo u iskušenju…

“Još prošle godine sam primijetila novog komšiju, dok je prao svoja kola u uskom šortsu. Odmah sam poželjela da pipnem njegovo izvajano tijelo i čvrste mišiće“, započinje ona svoju ispovijest.

Priznaje da je ova želja najvjerovatnije potekla od toga što skoro da nema seksualne odnose sa svojim mužem i zbog toga što je on počeo dosta da se goji, dok ona izuzetno vodi računa o svom tijelu.

“Moja strast je trčanje, a njegova strast su pivo i pica. Prošlog ljeta sam počela da šetam svog psa u najužoj mogućoj odjeći, blizu komšijine kuće, kako bih mu skrenula pažnju na sebe i poslije nekoliko dana je to i upalilo – pitao me je da se zajedno prošetamo”, kaže ona.

A onda je zajednička šetnja postala regularna stvar i sve više i više su flertovali.

“Jednog dana smo završili sami u nekoj šumi i imali smo fantastičan seks. Narednih mjeseci smo nastavili da se viđamo i da imamo seks, sve dok nije nastupio karantin zbog korone. Tada sam odlučila da prekinemo naše viđanje i on je takođe bio potpuno razuman što se toga tiče”, rekla je.

Ona kaže da je tokom karantina njen muž počeo da vježba i da se vraća u formu i da im je seks postao prilično dobar u posljednje vrijeme.

Međutim, pojavio se novi problem.

“Nisam toliko često viđala komšiju sa kojim sam varala muža, a onda sam vidjela da je počeo da radi u supermarketu gdje stalno kupujem i ponovo smo počeli da flertujemo. Predložio mi je da ponekad “prošetamo”, a ja znam šta to znači. Ponovo sam u iskušenju, iako sam odlučila da budem vjerna”, kaže ova žena.

Tagovi: