Ona prava

Šta to muškarci traže kod žena?

  • 14.06.2021.22:45

Od kad zna za sebe muški rod je u potrazi za savršenom ženom.

Onom koja će stajati uz njih u dobru i u zlu, biti neko na koga mogu da se oslone i koga će braniti životom. Pronalaženje te – savršene žene nije lako. Posvetiti se samo jednoj ženi, zapravo je jedna od najtežih odluka koje muškarac donosi u životu, zbog toga tako mnogo vremena provodi u potrazi za njom. Svaki od njih bi htio kraj sebe ženu koja ga cjeni zbog onog što je on u dubini svoje duše, nekog ko će ga učiniti boljom osobom. 

Mora da bude orjenstisana ka porodici

Razumije se da ne može svako na svijetu biti blizak sa svojom porodicom i imati širok krug bliskih prijatelja. Međutim, da bi žena osvojila srce muškarca koji joj se dopada ona mu mora pokazati da vrednuje stvari poput porodice i odnosa među prijateljima. Takođe njen odnos prema njegovoj porodici i prijateljima je od suštinske važnosti.

Mora biti šarmantna

Šarm je nešto što žena ili jednostavno ima ili nema. Ako je šarmantna i zna kako da izmami osmijeh na licu muškarca koji joj se dopada jednim suptilnim pogledom ona djeluje poput magneta na njega. Muškarci smatraju šarmantne žene mnogo privlačnijim nego one koje se trude da budu nadmene, nedodirljive i pretenciozne.

Treba biti ambiciozna

Muškarcu je važno da pronađe ženu koja će mu biti bezuslovna podrška. Međutim on takođe želi da ona ima jasnu viziju svoje budućnosti i da sijledi svoje snove. Ništa nije privlačnije jednom muškarcu od ambiciozne i fokusirane žene koja ne staje pred izazovima i koja odlučno govori “ne” odustajanju. On takvu ženu smatra za savršenu.

Tagovi: