Sigurni znakovi da vas partner vara

11:32, 25.02.2021.
Izvor: Srbija danas
Thumbnail
Ako ste u braku ili dugoj vezi i čini vam se da vas partner vara, vjerovatno ste u pravu. Čak i kada nema dovoljno dokaza koji bi potkrepili vašu sumnju, ako ste žena i vaša intuicija vam sugeriše da vam partner nabija rogove, velike su šanse da se to stvarno i događa.

Privatni istražitelj Dejvid King kaže kako je ženska intuicija u 80 posto slučajeva tačna.

- Uvijek bih se oslanjao na žensku intuiciju - kaže.

Ovo su znakovi na koje trebate obratiti pažnju sumnjate li da vaša bolja polovina "švrlja" sa strane:

Promjene u svakodnevnim navikama

Iako se misli kako žene varaju više, King kaže da su brojke otprilike izednačene. Sve više žena traži njegove usluge nakon što primjete neke promjene u ponašanju svojih muškaraca. Prema njemu, posrnuli partner pokazuje promjene u ponašanju, a to je, prije svega, povezano s izgledom.

Sumnjiva upotreba telefona

Ovaj stručnjak kaže kako je tehnologija promijenila područje djelovanja kada je u pitanju bračna nevjera. Velike su šanse da će nevjerni suprug ostaviti tragove na svom mobilnom telefonu.

- Mogli biste videti poruke koje vam izgledaju čudno ili su od vama nepoznatog broja, a djeluju prilično prisno. Možda je vaš partner počeo više nego prije da skriva svoj mobilni ili je postavio lozinku, a dosad mu nije trebala - upozorava King.

Ispoljavanje besa bez razloga

King kaže kako se ne usuđuje da kometariše psihologiju nevjernih partnera, ali ističe kako je često čuo od žena da su odjednom postali preosetljivi i ljute se bez bitnog razloga. Kada se osjećaju krivima, muškarci su skloni izlivima besa, što im ujedno daje i razlog da napuste kuću.