Ljubavna prognoza

Šest horoskopskih znakova koji će pronaći ljubav ovog ljeta, da li ste među njima?

  • Izvor: 24sata.hr
  • 13.07.2021.15:39

Lav će upoznati nekoga zbog koga će poželjeti da prekine sadašnju i započne novu vezu. Jaračevi krajem jula i početkom septembra moraju dobro da paze, jer se baš tada može pojaviti ljubav koju su čekali čitavog života.

1. Ovan

Ovog ljeta zvijezde su na vašoj strani i dobićete ono za čime vam srce žudi. Neće biti ljubavi na prvi pogled, ali neko bi mogao da vas zavede tokom jula ili septembra. Prepustite se, prava ljubav je napokon stigla.

2. Lav

Ako ste mislili da ste već pronašli ljubav svog života, razmislite ponovno, jer susret tokom jula može okrenuti vaš svijet naglavačke. Neki će zbog toga ozbiljno razmisliti i o promjeni partnera.

3. Djevica

Nakon dugog jula tokom kojeg ćete uživati u svemu što ljeto pruža, početkom sljedećeg mjeseca vaše srce bi moglo da ubrza svoj ritam.

U septembru vas čeka ljubav na prvi pogled. Nemojte da se bojite da uskočite u avanturu.

4. Vaga

Ovo ljeto će za vas biti jako strastveno. Slučajan susret u julu ili krajem septembra mogao bi da vam promijeni život.

Vjerovatno ćete vi napraviti prvi korak, a stvari će vrlo brzo izmaći kontroli i naći ćete se u vrtlogu strasti. Nemojte da se bojite da započnete ozbiljnu vezu.

5. Jarac

Krajem jula i početkom septembra postoji velika šansa da ćete upoznati nekoga posebnog. Tokom tog razdoblja držite oči širom otvorene kako ne biste propustili priliku za ljubav svog života.

Ovaj susret uneće velike promjene u vaš život i vi ćete u tome istinski uživati.

6. Vodolija

U početku vam neće biti jasno šta je to što vas privlači kod nekoga koga ćete upoznati između 11. i 15. jula, ali brzo ćete postati sasvim opsjednuti svojom novom ljubavi, piše Msn, prenosi 24.sata.hr

Tagovi: