Seksi horoskop: Provjeri kakav je tvoj znak u krevetu

09:59, 18.11.2020.
Izvor: Index.hr
* Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvatati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem naučniku

VJEROVALI u horoskop ili ne, uvijek je zabavno pročitati kakve su karakteristike zvijezde dodijelile našem znaku. Pogledajte kakav je vaš znak kada je u pitanju ljubav i seks.

Ovan

Temperamentan i erotičan. Uzbuđuju ga ljubavne avanture i eksperimentisanja u krevetu. Uvijek diktira tempo u krevetu i voli poze u kojima je dominantan. Ljubav i seks su za njega odvojene kategorije, kad je seks u pitanju tačno zna šta želi, uživa u predigri i svakom dijelu partnerovog tijela, a sklon je i pretjerivanju.

Bik

Strastven i romantičan. Odlično vlada umijećem ljubavnog i seksualnog zavođenja, a uzbuđuju ga dugi i strastveni poljupci i dodiri. Kako bi ostvario seksualni vrhunac mora biti potpuno oslobođen i pun samopouzdanja. Preferira poze na leđima i koljenima i duge predigre.

Blizanac

Blizanac traži osobu koja mu može pružiti intelektualno i seksualno zadovoljstvo. Obožava avanturu ili da se tako osjeća kada je seks u pitanju. Uzbuđuje ga glas i pojava, a kada je u krevetu spreman je na sve akrobatske poze kako bi došao do vrhunca.

Rak

Rak je romantičan i istinskom užitku prepušta se tek kad osjeti da je voljen. Obožava nježnost i dugu maštovitu predigru. Pogled i nježni poljupci njegove su slabosti, a seksualni vrhunac gleda kao čin predaje te mu je za to potrebno i emotivno vezanje.

Lav

Energičan i temperamentan. Vrlo je zahtjevan, ali i velikodušan ljubavnik. Seksualni apetit mu je vrlo naglašen, a u seksu se izmjenjuju energičnost i nježnost. Sposoban je odvojiti emocije i seks, a omiljene su mu poze one u kojima može pokazati svoju seksualnu dominaciju.

Djevica

Pripadnici ovog horoskopskog znaka na prvi pogled su strogi i pristojni. Ali do oslobođenja njihovih emocija dolazi se uz strpljenje i ljubav. Stil i tehnika u seksu su im veoma važna, traži umjerenost u svemu i pazi na svaki detalj.

Vaga

Vaga uživa u igri zavođenja i dobro poznaje razne "ljubavne čarolije" za osvajanje partnera. Vrlo su zahtjevni u krevetu i očekuju poseban tretman. Preferiraju otmjene stilove i maštovite poze. Na seksualne maštarije ih navode izlivi nježnosti i strastveni poljupci.

Škorpija

Škorpija je kralj transformacije. U trenutku se od nježnog zavodnika pretvara u strastvenog ljubavnika, a može biti i tajanstvena i emotivna u isto vrijeme. Može razdvojiti emocije i seks, ali u onome što odabere uvijek daje maksimum. Sjajan je ljubavnik i posjeduje nevjerovatnu strast. Obožava izazove koji podižu adrenalin.

Strijelac

Temperamentan, impulzivan i po potrebi provokativan. Tačno zna što traži u krevetu i veoma je originalan. U njegovom ponašanju se nazire potreba za pustolovinom, dominacijom i uzbuđenjem. Ponekad djeluju neukrotivo, ali u potpunosti se prepuštaju ljubavnom uzbuđenju dok god nema rutine i klasičnosti.

Jarac

Ima visoke kriterije u krevetu i stalno povećava listu zahtjeva. Pri izražavanju osjećaja je strog i suzdržan, ali zna biti i emotivan kada osjeti maksimalnu sigurnost. Na strpljiv i siguran način dolazi do onoga što želi u seksualnom odnosu. Voli klasične poze.

Vodolija

Vodolija je očaravajući ljubavnik koji ponekad nije ni svjestan svoje erotičnosti. Obožava intelektualnu stimulaciju. Za nju seks predstavlja spoj neobičnog emotivnog i erotskog iskustva. Voli eksperimente u krevetu i stojeće poze.

Ribe

Romantične su i u potpunosti se prepuštaju svojim osjećajima. Emotivni zanos kod njih oslobađa erotske fantazije. Uzbuđuju ih poze na boku pune nježnosti i dodira. Njihova mašta izlazi iz standardnih okvira pa tako i seks s njima predstavlja ostvarenu fantaziju.