Ovi signali odaju horoskopske znakove kad planiraju raskid

07:51, 23.12.2020.
Nekada intuitivno osjetite da se vašoj ljubavi i vezi bliži kraj, a nekada možete da primjetite male signale koji odaju vašeg partnera.

Zodijak kaže da svaki horoskopski znak na isti način uvijek izlazi iz veze, evo kako da ih otkrijete na vrijeme.

Ovan

Ovnovi ne umiju da lažu i za njih je poprilično teško da održavaju lažnu sliku o vašoj vezi. Ono što vidite to i dobijate. Tačno ćete znati da li i dalje osjećaju isto, tako što će vam biti potpuno posvećeni. Ako nisu zainteresovani, oni neće viriti kroz ključaonicu – tačno ćete znati. Biće vam teško da čujete od njih direktno da je kraj, ali bar ćete znati na čemu ste.

Bik

Nekada vam je vaš Bik kupovao (ili kupovala) cvijeće, čokoladice i najbolje parfeme, međutim, toga više nema. Možda će vas izvesti na večeru, ali vi nećete biti sigurni da li vas sluša dok pričate i da li kompletno obraća pažnju na vas. Nekada dugi, senzualni poljupci postali su rijetki, brzi i površni. Ovo su sigurni znaci da je vaš Bik postao nezainteresovan za vas.

Blizanci

Blizanci, generalno, imaju mnogo prijatelja, a vama je posvećena posebna pažnja i vi znate da ste posebni. Međutim, sada to nije slučaj. Blizanci imaju izuzetno tešku narav, ali mogu biti veoma vješti u krevetu. Ako on ili ona gube interesovanje za vas, pronaćiće milion izgovora da ne provedu vrijeme sa vama. Gubitak interesovanja za seks vam je jasan pokazatelj.

Rak

Vjerovatno provodite veći dio vremena pokušavajući da shvatite svog Raka. Ako se i dalje smije zajedno sa vama, ako brine o vama i romantičan je znajte da i dalje osjeća isto. Ali ako on ili ona počnu da budu neprijatni, stalno negodujući ili počne da se ponaša kao emocionalna žrtva, neće proći dugo dok ne budete shvatili bolnu i ružnu istinu.

Lav

Lavovi su uglavnom darežljivi i onda kada vaš Lav ne osjeća više isto prema vama, nastaviće da vam kupuje poklone, mada neće više biti toliko skupi kao nekad. Svakako, on ili ona će se potruditi da vam saopšte istinu, ali i da se ophode prema vama kao prema specijalnom prijatelju koga napuštaju.

Djevica

Ako vaša Djevica gubi interesovanje za vas, prvi znak biće to što će se činiti da je, on ili ona, bolestan više nego ikad. Neki posebno važan dan za vas, biće upropašćen njegovom (njenom) glavoboljnom ili stomačnim problemima. Takvo stanje će se nastavljati u nedogled. Bićete toliko iscrpljeni i razočarani da ćete, vjerovatno, sami prekinuti vezu.

Vaga

Veoma je teško navesti Vagu da vam kaže kada je gotovo. Vjerovatno nećete uopšte primjetiti da nešto nije uredu. Ponašaće se prema vama, baš kao i do sada, isto tako nježno i dobro, mada ako ste dovoljno pametni čitaćete između redova. I dalje će vas grliti i ljubiti, i onda, jednog dana, samo ćete ih vidjeti sa nekim drugim. Upozoreni ste!

Škorpija

Pazite se ljubavnika u znaku Škorpije, jer će, on ili ona, uvijek napraviti da izgleda kao da je sve vaša krivica, počevši od banalnih stvari. Oni nikad nisu krivi, uvijek ste vi! Kada su zaljubljeni oni pokušavaju kompletno da vas pokore. Međutim, kada nisu zaljubljeni, škorpije mogu da izgube i apetit – prosto su takve. Ako primjetite da im je smisao za humor postao crn i surov – napravite pauzu!

Strijelac

Strijelčevi ne umiju baš da drže jezik za zubima i nisu uopšte taktični. Veoma su male šanse da će vaš strijelac biti u stanju da krije bilo šta od vas – čak i činjenicu da mu (ili joj) se više ne sviđate. Možda čak odluče i da se našale sa tim kako bi umanjili svoju grešku. Budite sigurni da postoji još neko.

Jarac

Jarčevi imaju izražen osjećaj dužnosti koji se odnosi i na njihove veze. Oni su u stanju da vezu održavaju na onom istom nivou, kao na početku, i dugo nakon što izgube interesovanje za vas. Nastaviće da igraju svoju ulogu u svemu tome. Štaviše, neće vam reći ništa ali će provoditi više vremena na poslovnim putovanjima ili u kancelariji. Vi ćete znati da nešto nedostaje – to je on ili ona.

Vodolija

Ako ste u ljubavnoj vezi sa jednom Vodolijom moraćete biti najbolji prijatelji od samog početka. A, kao najboljem prijatelju, on ili ona, osjećaće potrebu da vam saopšte i činjenicu da su zaljubljeni u nekog drugog. Njihovo ponašanje postaće sve više bizarno, neprijateljsko i hladno. Bolje da potražite nekog drugog, sa srcem!

Ribe

Ribe će vjerovatno provesti najviše vremena, od svih drugih znakova, da bi vam saopštile kako je vaša veza završena. One osjećaju izuzetnu krivicu i naravno, ne žele da vas povrijede. Takođe, u stanju su da kažu brdo laži, kako bi prikrili istinu i zaštitili sebe. Na kraju, laž uvijek ispliva na površinu. Moraćete da budete okrutni da ne bi izazvali još veću nesreću, piše Noizz.rs.