Ovi horoskopski znakovi prevariće partnera dok trepne

21:41, 06.10.2020.
Dok su muškarci rođeni u znaku Raka vjerni kao psi, dotle su pripadnici nekih drugih horoskopskih znakova skloni da varaju svoje partnerke čak i kad su zaljubljeni do ušiju.

Njima je, jednostavno, prevara u krvi.

Jedan vara iz zabave, a drugi to čini preventivno - za slučaj da ga partnerka nekada prevari, tiho se smješka u sebi što ju je "pretekao na vrijeme”.

Ako započinjete vezu s ova dva znaka, nemojte se začuditi ako budete prevareni.

Strijelac

Muškarci rođeni u ovom znaku obožavaju da imaju na raspolaganju više opcija, kako u poslu i prijateljstvu, tako i u ljubavi. U njihovom telefonu nalaze se kontakti potencijalnih djevojaka koje zavode rekreacije radi, ali i onih bivših, sa kojima vole da povremeno obnove stare strasti.

Strijelac je u neprekidnoj potrazi za savršenom vezom koju, paradoksalno, ne mogu ostvariti jer su sami skloni da prave paralelne ljubavne priče. Zato oni ili do kraja života ostaju vječite neženje ili se razvode i vjenčavaju bar dva-tri puta.

Škorpija

Skloni su da stvaraju komplikovane i teške emotivne priče, mahom sa pustolovnim i svojeglavim ženama, jer ih to erotski uzbuđuje. U strahu da će im partnerka kad-tad "zabosti nož u leđa", spremni su da je prevare već na početku veze, ali se trude da to kriju "kao zmija noge".

Ako ste u vezi sa muškarcem rođenim u znaku Škorpije i odlučite da ga prevarite, nemojte se iznenaditi ako vam slavodobitno kaže da vas je odavno "pretekao" u toj "disciplini".

(Telegraf)