Ove četiri poze u seksu ženama su najdraže

19:40, 10.03.2020.
Muškarcima ništa nije draže nego kad vide da su kvalitetno zadovoljili svoju partnerku u krevetu. Takođe, ako žena uživa u strastvenim trenucima, više uživa i on jer ga sam pogled na nju dodatno uzbuđuje.

Stručnjaci za seks izdvojili su top četiri poze za koje tvrde da su ženama najdraže, odnosno da u njima najviše uživaju, a objasnili su i zašto.

Položaj mačke

U ovoj pozi dolazi do izražene stimulacije klitorisa. Poza je slična misionarskoj, samo što je muškarac pomjeren malo više (oko pet centimetara) tako da mu kod penetracije penis dotiče klitoris.

U isto vrijeme žena drži noge obmotane oko muškarca i kontroliše pritisak.

Pseći položaj

Poznat i kao "doggy style". Kod ove poze žena je na kolenima i dlanovi su joj na tlu, a muškarac penetrira otpozadi. U ovom položaju stimuliše se ženina G- tačka što rezultira jakim orgazmom.

Most

Kod ovog položaja dolazi do duboke penetracije. Radi se o pozi koju možemo da nazovemo obrnutim "doogy-jem". Žena legne na leđa pa se podigne tako da su joj stopala i dlanovi na tlu, a karlica u vazduhu. Muškarac je na kolenima, između njenih bedara i rukama joj pridržava zadnjicu.

Ona je gore

Samim tim ima kontrolu nad cijelom situacijom, a i položajem svog tijela namješta koliko će klitoris biti stimulisan tokom penetracije. Recimo, ukoliko želi da penis više dotiče klitoris, samo mora više da se nagne prema muškarcu i malo više stisne bedra, piše "BestLife".

(Izvor: Miss7ZDRAVA)