O čemu razmišljaju muškarci nakon seksa?

20:53, 08.04.2021.
Seksualni život je bitan dio veze i ako se on ne odvija prema očekivanjima, veza može da se nađe u iskušenju. Iako često govore kako muškarci tokom i nakon seksa ne razmišljaju previše, već im je isključivo do užitka, postoje neka istraživanja koja dokazuju suprotno. Tako se prema njima u muškim glavama mota ne jedno, već nekoliko pitanja.

Da li ste uživali?
Iako se ponekad čini da vaša jača polovina razmišlja isključivo o sebi, muškarci nisu tako sebični kako se čine. Mnogi se brinu o tome da li će im partnerka uživati jednako kao i oni, a s obzirom na to da je orgazam jedini pouzdani dokaz da je seks bio dobar, silno priželjkuju da vide partnerku u ekstazi.

Da li se osjećate voljeno?
Nakon seksa mnogi razmišljaju o emocijama koje su u datom trenutku na vrhuncu. Tako se snažnijem polu kroz glavu provlači i pitanje da li se osjećate voljeno, a maženje ili pak zajedničko tuširanje nakon vrhunca načini su na koji vam to pokazuju.

Pitanje količine seksa
Muškarcu koji se nalazi u kvalitetnoj vezi i cijeni svoju partnerku, ovo pitanje će se sigurno naći na repertoaru. Tako on ne želi u vašim očima da izgleda kao zavisnik od seksa, zbog čega neprestano i ispituje količinu istog, posebno nakon vođenja ljubavi, piše she.hr, prenosi Prva.rs