Horoskopski znaci koji su loši muževi

22:04, 08.09.2020.
Ako vaš partner ne doprinosi u emotivnom odnosu, teško da će veza ili brak biti uspješni. Svi zaslužujemo odnose koji nas ispunjavaju, koji su zdravi, uzbudljivi i pomažu nam da postanemo bolji. Ne zadovoljavajte se vezom ako vam ništa ne daje i sve morate sami da uradite. Ovo su horoskopski znakovi koji se gotovo nikad ne trude u vezama ili braku.

Ovan

Viđa vas samo kad njemu odgovara. Provešće vrijeme sa vama samo ako ne ometa njegove planove. Ako nešto (ili neko) bolji naiđe, vrlo lako nestane iz života kao da ga tu nije nikad ni bilo. Sebi je najvažniji i sebe uvijek stavlja na prvo mjesto.

Bik

Ako ga pozovete na događaj poput predstave, koncerta ili plesa, on će ići, ali će se žaliti što je došao. Poslije se ponaša kao da vam je učinio uslugu i koristi to da vas natjera da radite stvari koje on želi. Često svojim ponašanjem dovede partnerku do toga da se zapita da li bi se bolje provela u društvu prijatelja ili čak sama.

Lav

Nikad prvi neće reći "volim te" i nikada neće započeti bilo kakav ljubavni razgovor ili pokazati naklonost. Ne želi da izgleda loše pa će odgovoriti kad mu kažete da ga volite. Ako vi nikada ne kažete riječ "ljubav", neće reći ni on. Čini se da je propustio lekciju o davanju i uzimanju kad je intimnost u pitanju jer uopšte ne uzima u obzir vaše potrebe.

(Žena blic)