Kovčeg prekriven srpskom zastavom

Uz zvuk trube sahranjen glumac Tihomir Arsić

  • 12.12.2020. 15:30

Glumac Tihomir Arsić sahranjen je danas u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu.

Kovčeg je bio prekriven srpskom zastavom, a u prvom redu stajala je glumčeva porodica. Dok je povorka išla ka Aleji zaslužnih građana, čuo se zvuk trube.

Sahrani su prisustvovale brojne kolege Tihomira Arsića – glumci Tihomir Stanić, Milorad Kapor, Vladan Savić, Iva Štrljić i mnogi drugi.

Pjevačica Bilja Krstić, prva supruga Tihomira Arsića bila je neutješna, kao i njegova druga izabranica Jelena Arsić, piše Blic.

Glumca su na vječni počinak ispratili i naslednici Milica, Lenka, Vera i Arsenije, koji nisu krili suze, tugu i bol.

Tihomir Arsić preminuo je u ponedjeljak, 7. decembra, u 63. godini, nakon teške borbe sa kancerom pankreasa.

Proslavljenog glumca Tihomira Arsića publika je prije dvije godine posljednji put gledala u serijama "Urgentni centar" i "Ubice mog oca", a baš pred snimanje filma o čovjeku koji umire od raka otkrio je loše vijesti, da boluje od kancera.

"U maju prošle godine sam se pripremao za opskurnu filmsku ulogu čovjeka koji umire od raka. Pet mjeseci sam se pripremao za taj lik, prvi put sam išao u teretanu i trenirao boks. Malo prije početka snimanja, koje je trebalo da traje dva i po mjeseca i bude vrlo zahtjevno, preventivno sam otišao kod ljekara na detaljnije preglede. Kako skoro 20 godina nisam igrao tako veliku ulogu na filmu, mislio sam da je u redu da budem siguran da sam dobro i da neću morati da pravim pauzu. Uradio sam nekoliko skenera i magneta, mada sam bio zdrav i nisam osjećao nikakve tegobe. Tako sam slučajno saznao da imam kancer na glavi pankreasa", ispričao je glumac prije nekoliko mjeseci.

  • 07:00 АТВ јутро

    АТВ јутро

  • 09:00 Серија: Крваво цвијеће (Р) (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија

    ''''Серија