Banjaluka

Uz novu aplikaciju lakše do sadržaja iz programa Banskog dvora

  • 19.03.2019. 13:52

U Banskom dvoru danas je predstavljena besplatna android aplikacija „Banski dvor“ putem koje će svi zainteresovani građani ubuduće moći pratiti najave svih kulturnih dešavanja u Banskom dvoru.

"Besplatna android aplikacija predstavlja poklon softverske kompanije „Sodecentrik“ Banskom dvoru i svima onima koji vole kulturu i umjetnost. Aplikacija je pregledna, jednostavna i pruža suštinske informacije u vezi sa muzičkim, književnim i likovnim programima Banskog dvora. Svi zainteresovani mogu je lako pronaći i bez problema preuzeti u Gugl plej prodavnici", rekao je Mladen Matović, direktor Kulturnog centra Banski dvor.

Predstavnik kompanije „Codecentrik“  Dragan Jović istakao je da su pri izradi aplikacije bili fokusirani na lakoću uoptrebe same aplikacije, te da repertoar i najave događaja u Banskom dvoru budu dovoljno vidljivi i prezentni. Jović je dodao da će za sve značajnije događaje u produkciji Banskog dvora korisnici  dobijati obavještenja kao preporuku za događaj, a pored toga, aplikacija sadrži još neke opcije i mogućnosti koji će u značajnoj mjeri olakšati praćenje svih programskih sadržaja.

Тагови:
  • 17:00 Серија: Вода у праху (12+) (Р)

    ''Напета португалско-галицијска серија 'Вода у праху' стиже у наш програм и можемо само рећи - из епизоде у епизоду напетост ће расти до усијања!

  • 17:50 Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    ''Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

  • 18:20 Серија: Љубавни залогаји (12+) (Р)

    Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    ' '''Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.