„Vil i Grejs“

Umrla glumica iz hit-serije

  • 02.12.2019. 12:18

Nakon što je zbog bolesti završila u bolnici u Los Anđelesu, srce glumice Šeli Morison (Shelley Morrison) nije izdržalo. Umrla je u 83. godini. Punih sedam godina bila je dio glumačke postave „Vil i Grejs“, a od nje su se, putem društvenih mreža, oprostili i njene donedavne kolege.

Šon Hejs (Sean Hayes), koji je glumio Džeka Mekfarlanda (Jack McFarland), napisao je:

- Kakva tužna vijest. Naša draga Šeli Morison danas je umrla. Bila je nevjerovatno duhovita i imala je najveće srce. Bila je dio „Vil i Grejs“ porodice i jako će nam nedostajati.

I Debra Mesing (Messing), koja je utjelovila samu Grejs (Grace), objavila je kratki video, tačnije isječak iz serije, iz jedne od scena snimljenih sa Šeli, a u tekstu ispod objave i sama nije krila tugu zbog velikog gubitka.

- Šeli je imala karijeru koja je trajala desetljećima, no nama će uvijek biti draga Rouz.

Prije nego što je prihvatila ulogu u „Vil i Grejs“, još je krajem 60-ih i početkom 70-ih glumila sa Seli (Sally Field) u humorističnoj seriji „The Flying Nun“, a pojavljivala se i u mnogim filmovima, od kojih je jedan od poznatijih bila romantična komedija iz 1997. „Brak nabrzaka“, u kojem je glumila sa Salmom Hajek (Hayek) i Metjuom Perijem (Matthew Perry).

Тагови:
  • 20:45 Серија: Од јутра до сутра

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:30 Серија: Авионџије

    Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 22:05 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:20 Серија: Ел Чапо (16+)

    ''Серија: Ел Чапо (16+)

  • 23:20 Серија: Ред Рок (12+)

    Ред Рок' је ирска криминалистичка серија која прати случајеве полицијске станице смјештене у измишљени приморски град Ред Роцк у близини Даблина, те приватне турбулентне односе гардиста и мјештана.

  • 23:45 Ноћни програм

    Ноћни програм