Festival malih scena i monodrame

Umjesto "Gospođe ministarke" na programu "Svetozar T`reći"

  • 06.12.2019. 07:35

Na Međunarodnom festivalu malih scena i monodrame, koji se održava u Istočnom Sarajevu, večeras će Ivan Perković odigrati monodramu "Svetozar T`reći" nakon što je, zbog bolesti glumice Ljiljane Stjepanović, otkazana ranije najavljena monodrama "Gospođa ministarka".

Selektor Festivala Ljubo Božović rekao je Srni da je predstava otkazana zbog bolesti glumice, ali da će taj termin biti popunjen adekvatnom zamjenom - komičnom monodramom koja je ove godine osvojila glavnu nagradu Zlatna kolajna "Maja Dimitrijević" na 44. Festivalu "Monodrame i pantomime" u Beogradu.

"Pobjednik Festivala koji je dobio Zlatnu kolajnu je Ivan Perković sa monodramom "Svetozar T`reći" autora Ljiljane Bralović, u režiji Mihaila Kostadinova", naveo je Božović.

On je napomenuo da karta kupljena za "Gospođu ministarku" važi i za ovu predstavu, a onima koji ne žele da je pogledaju biće vraćen novac.

Programom Festivala za 17.00 časova predviđena je promocija knjige "Nije "Instagram" guma na biciklu" autora Vladimira Kalamande, dok će u 18.30 časova biti odigrana monodrama "Svetozar T`reći".

U 20.30 časova biće odigrana predstava "Primadone" beogradskog "Jugoarta" u režiji Irfana Mensura u kojoj igraju Tanja Bošković i Rada Đuričin.

  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+) (Р)

    ''''''''''Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.