U toku prodaja posljednjih 25 odsto ulaznica za Egzit od 13. do 16. avgusta

  • 05.06.2020. 21:58

U Srbiji kao i u zemljama njenog okruženja u toku je prodaja posljednjih 25 odsto ulaznica za predstojeći 20. po redu muzički festival Egzit koji će se ove godine održati od 13. do 16. avgusta na novosadskoj Petrovaradinskoj tvrđavi, saopšteno je danas iz Egzit tima, organizatora tog festivala.

Naglašava se da su u pitanju preostale ulaznice za smanjeni kapacitet Egzita, koji je uslovljen aktuelnom situacijom u Srbiji, Evropi i svijetu, zbog epidemije virusa korona.

Ulaznice za sva četiri festivalska dana prodaju se po cijeni od 6.490 dinara (oko 55 evra), putem zvanične stranice edžitfest.org, kao i putem prodajne mreže Gigs Tidž.

Kako se navodi, ove godine na Petrovaradinskoj tvrđavi biće pretežno domaća publika, kao i posjetioci iz zemalja okruženja Srbije.

Organizator ističe da je interes fanova iz zemalja okruženja Srbije za kupovinom ulaznica nadmašio po brojnosti sve pređašnje godine.

Svi festivalski fanovi koji su nabavili svoju ulaznicu u periodu prije obustavljanja prodaje, imaće priliku da se odluče za ove opcije:

Da li žele da iskoriste svoju ulaznicu za avgustovsko izdanje festivala, zamjene za festival sljedeće godine ili refundiraju svoju ulaznicu u skladu sa uslovima koje Vlada Srbije propiše za sve događaje odgođene zbog pandemije korona virusa.

Ti fanovi će o svemu tome biće blagovremeno obaviješteni.

Ovogodišnji muzički festival Egzit bio je planiran da se održi od 9. do 12. jula, ove godine, ali je odgođen za avgust zbog epidemije novog virusa.

Objava prvih izvođača očekuje se već iduće sedmice, kada će biti poznat i format ovogodišnjeg festivala.

U ovom trenutku poznato je da će biti aktivno najmanje 20 bina i zona koje će biti raspoređene širom tvrđave.

Među njima će biti većina omiljenih bina festivala uključujući dvije glavne, grandiozni Mein stejdž i čuvenu Dens arenu.

Kao što je i prethodno najavljeno, festival će se u skladu sa zvaničnim mjerama realizovati u saradnji sa zdravstvenim timom Vlade Srbije.

To je učinjeno, kako bi svi posjetioci, izvođači, kao i članovi tima koji učestvuju u organizaciji bili maksimalno zaštićeni.

U slučaju potrebe, posjetioci van Srbije će prije ulaska na festival proći kroz obavezan PSR test.

Brojni svjetski i regionalni muzičari, buking agenti i menadžeri, a ponajviše publika iskazali su oduševljenje pozivnicom na jubilarni 20. rođendan Egzita, koji će biti proslavljen na drevnoj na Petrovaradinskoj tvrđavi.

Egzit spada u red najvećih muzičkih događaja u Evropi i svijetu i višestruko je nagrađivan festival prestižnim međunarodnim priznanjima.

Тагови:
  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:55 Емисија: Тет а тет са Татјаном Трнинић (Р)

    Врата састанака у четири ока отварамо само због вас!

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Авионџије (Р) (12+)

    ''''Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)