"Bilo jednom u Holivudu"

Tarantino sa Pitom i Dikapriom na platnu ide na festival u Kanu

  • 02.05.2019. 14:28

Novi, dugo očekivani film režisera Kventina Tarantina "Bilo jednom u Holivudu" takmičiće se za nagradu na filmskom festivalu u Kanu, saopštili su organizatori ove manifestacije.

Nakon sumnji da će biti prikazan, film u kojem glume Bred Pit, Leonardo Dikaprio i Margot Robi, takmičiće se za "Zlatnu palmu" u konkurenciji sa filmovima režisera Kena Louča i Terensa Malika, na festivalu koji će početi 14. maja.

"Plašili smo se da film neće biti spreman. Tarantino je ranije završio film, nakon što je četiri mjeseca zaredom proveo u studiju za uređivanje materijala", izjavio je direktor festivala u Kanu Tijeri Fremo.

On je rekao da će Tarantinov film definitivno biti u konkurenciji za nagradu, koju je čuveni režiser osvojio prije 25 godina za film "Pretparačke priče", javio je AFP.

Fremo je opisao film "Bilo jednom u Holivudu" kao "ljubavno pismo Tarantina Holivudu svog djetinjstva, turneju rok muzike iz 1969. godine i kao odu za film uopšte".

Тагови:
  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Емисија: Народ Прича (Р)

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села, о њиховој свакодневици и борби за очување правих вриједности, марљивом раду, вјери, и љубави према њиховој и нашој, отаџбини.

  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина