Kulturni centar regije

Stevanović: Zvorničko ljeto posjetilo više od 100 hiljada građana

  • 09.08.2018. 11:24

Više od stotinu hiljada građana Zvornika i okolnih gradova posjetilo je tokom sedam dana manifestaciju "Zvorničko ljeto 2018", u okviru koje su organizovani brojni zabavni, kulturni i sportski sadržaji.

Gradonačelnik Zoran Stevanović rekao je da je u vrijeme održavanje ove manifestacije Zvornik bio kulturni centar šire regije. 

On je ocijenio da je Zvornik organizacijom 18. "Zvorničkog ljeta" visoko postavio ljestvicu koju će nastaviti da prati. 

"Drago mi je što smo pokazali da smo dobri domaćini, da je Zvornik ovom organizacijom dobio novu dimenziju i stao u red sa mnogo većim gradovima", rekao je Stevanović novinarima na zatvaranju "Zvorničkog ljeta". 

On je zahvalio sugrađanima koji su svako veče pratili koncerte na otvorenom pored Drine i istakao da su posjećeni bili i ostali sadržaji "Zvorničkog ljeta". 

Stevanović je posebno zahvalio Policijskoj upravi Zvornik što je sve proteklo bezbjedno i funkcionisalo besprijekorno, posebno saobraćaj, budući da je samo koncert Zdravka Čolića pratilo više od 20hiljada posjetilaca. 

On je zahvalio i generalnim pokroviteljima koji su najzaslužniji za izuzetno dobar program "Zvorničkog ljeta", a to su kabinet predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika i Vlada Srpske, na čelu sa Željkom Cvijanović, kao i drugim mnogobrojnim sponzorima.

  • 12:15 Бизнис клуб (Р)

    Бизнис клуб (Р)

  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:55 Емисија: Имате ријеч са Милијаном Кос (Р)

    Емисија: Имате ријеч са Милијаном Кос (Р)

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Авионџије (Р) (12+)

    Авионџије