Kotor Varoš 

Promovisan roman "Duhovi duž Drine"

  • 16.11.2018. 10:18

U Narodnoj biblioteci Kotor Varoš promovisana je knjiga "Duhovi duž Drine", autora Angeline Petrović, koja je inspirisana pričom njene majke o istinitim događajima od 1904. godine do danas.

Petrovićeva je na sinoćnjoj promociji rekla da naziv knjige "Duhovi duž Drine" implicira da je riječ o spoju mistike i tragike. 

Ona je dodala da se kroz roman vidi da život i smrt, upleteni u zamke ljubavi, biju veliku bitku, što knjizi obezbjeđuje dramatičnost. 

"Željela sam da sve ono što mi je majka pričala prenesem na papir i tako sačuvam od zaborava", istakla je Petrovićeva. 

Ona kaže da radi u Srbiji, ali da joj je veoma drago kada joj se ukaže prilika da promoviše svoje knjige u Republici Srpskoj. 

"Samo u Banjaluci prodato je više od pet hiljada mojih knjiga", rekla je Petrovićeva i dodala da je prvi roman napisala 2011. godine. 

Direktor Narodne biblioteke Kotor Varoš Bojana Vasić je poručila da su djela Angeline Petrović moderni psihotrileri, koje čitalačka publika obožava. 

"Taj žanr jednostavno morate da volite i sa nestrpljenjem čekamo da se pojavi njen osmi roman, čija će tema biti reinkarnacija", rekla je Vasićeva i dodala da se sva djela Petrovićeve mogu pronaći na policama ove biblioteke.  

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    Центар дана

  • 18:20 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

    '''Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Тет а тет са Татјаном Трнинић

    Тет а тет са Татјаном Трнинић