Kulturni centar "Banski dvor"

Promocija knjige Željka Šmulje

08:15, 26.01.2019.
Izvor: nezavisne.com
Thumbnail
Promocija knjige "Balansero" autora Željka Šmulje biće održana 28. januara s početkom u 19 časova u Kulturnom centru Banski dvor u Banjaluci.

"Balansero" oslobađa od strahova, prvenstveno od straha od promjene. Pokazuje da se možemo promijeniti ne rastajući se sa sobom, već nadograđujući se, dajući priliku za život novom, boljem i prihvatljivijem sebi. Šmulja navodi da ova knjiga nije tek još jedna knjiga samopomoći, već dugo očekivan detonator izlječenja duha i tijela, starter za aktivaciju našeg dosad nevidljivog tjelesnog, socijalnog, ekonomskog, ljubavnog, uspavanog životnog potencijala.

Smiljan Mori, jedan od najpoznatijih motivacijskih govornika, naveo je da jedna riječ, jedna rečenica, jedan čovjek ili jedna knjiga, mogu promijeniti život.

"Najbolja rješenja su po pravilu ona najjednostavnija. Iskustva predstavljena u ovoj knjizi potiču nas da svijet oko nas počnemo gledati drugačijim, otvorenijim očima", naveo je Mori. O knjizi će pored autora govoriti Tihomir Levajac i Goran Dakić.