Tragična smrt potresla Srbiju

Prijatelji se oprostili od Grua: "Duša ovog dečaka sada ide u raj..."

  • 09.09.2019. 20:43

Tragična smrt poznatog repera Dalibora Andonova potresla je Srbiju, njegove prijatelje, poznanike i crno-bijelu familiju.

"Bio si veliki drug i veliki Grobar! Ne verujemo da si i ti otišao... Počivaj u miru i nek ti je večna slava", riječi su kojima su se Partizanovci oprostili od Grua.

Tekstopisac i jedan od frontmena grupe "Sanšajn" Đorđe Radivojević u nevjerici je nakon što je čuo vijest.

"Šokiran sam, da to nije šala? Gru je bio moj drugar i kolega, sve najbolje sam o njemu mislio, bio mi je inspiracija u jednom momentu. Izvinite, ne mogu da pričam, zaista sam u šoku", rekao je Đole Ramirez za "Novosti.

"Pre minut - dva mi je javio drug, sve se nadam da nije istina, mislila sam da je lažna vest. Šokirana sam, mnogo mi je žao, provela sam sa njim prelepo vreme i divne me uspomene vežu za druženje sa "Montenigersima" i Gruom. To je bio zlatan period muzike i komad mog života koji je prekinut pogibijom "montenigera" Nebojše Saveljića, i sada Gruovom", rekla je Goga Grubješić.

I pjevač Vlado Georgiev se teška srca oprostio od Grua.

"R.I.P. Dalibor Andonov Gru... Nema reči kojima bih mogao opisati tugu kad saznah da te više nema. Odjednom. Bez pozdrava. Laka ti zemlja prijatelju moj... počivaj u miru... zbogom...", napisao je Georgiev.

Potresnom porukom na "Instagramu" se od repera oprostila i Tijana Dapčević.

"E, moj Dalibore...neću da prihvatim to da te nema više nikako i nikada...srce mi se slomilo... Neka te anđeli čuvaju", napisala je Tijana Dapčević.

A Zorana Pavić je tugu sa pratiocima podijelila sljedećom rečenicom: "Duša ovog dečaka sada ide u raj, pravo u raj...grobaru moj", napisala je Zorana Pavić.
 

Тагови:
  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:55 Емисија: Тет а тет са Татјаном Трнинић (Р)

    Врата састанака у четири ока отварамо само због вас!

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Авионџије (Р) (12+)

    ''''Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)