In memoriam

Preminuo glumac Luk Peri

  • 04.03.2019. 19:45

Američki glumac Luk Peri, poznat po ulozi u televizijskoj seriji "Beverli Hils, 90210", umro je u 52. godini nakon moždanog udara prošle sedmice, rekao je njegov predstavnik za štampu Arnold Robinson.

Peri, televizijska zvijezda devedesetih godina 20. vijeka, umro je u Kaliforniji okružen porodicom i prijateljima, rekao je Robinson. 

Osim u seriji "Beverli Hils" Peri je poznat i po ulozi u seriji "Riverdejl". 

On je prebačen u bolnicu u Los Anđelesu prošle srijede, 27. februara. Peri je posljednjih sedmica snimao seriju "Riberdejl" u Los Anđelesu. 

Uz Perija su u posljednjim trenucima bili njegova djeca, vjerenica, bivša supruga, majka, očuh, te brat i sestra, javlja Bi-Bi-Si. 

Тагови:
  • 22:05 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:20 Серија: Развратник (16+)

    ''Развратник’ је аустралијска ТВ серија коју је режирао Петар Данкан и познати аустралијски адвокат Чарлс Вотерстрит, који је био узор за грађење главног лика. Серија кроз пет сезона прати живот кривичара Кливера Грена, чији је живот у расулу.

  • 23:20 Серија: Ред Рок (12+)

    Ред Рок' је ирска криминалистичка серија која прати случајеве полицијске станице смјештене у измишљени приморски град Ред Роцк у близини Даблина, те приватне турбулентне односе гардиста и мјештана.

  • 23:45 Ноћни програм

    Ноћни програм