Dom kulture u Dvorovima

Pozitivne snage Srpske organizovale pozorišnu predstavu za djecu FOTO

  • 27.07.2018. 20:56

Pokret Pozitivne snage Srpske organizovao je predstavu za djecu u okviru njihove kampanje Selu u pohode, koja je održana u Domu Kulture u Dvorovima.

Riječ je o dječijoj predstavi "Boki i Oki šou - Tajna velikog nosa" dječije pozorišne scene "Pođi tuda" kulturnog centra Pančeva i E.T.M. produkcije.

Vojislav Savić iz pokreta Pozitivne snage Srpske istakao je da u Dvorovima ni jedna predstava nije održana još od rata i da je velika satisfakcija da ovo što rade ima svoj cilj, svrhu, o čemu svjedoči i veliki broj mališana koji su prisustvovali predstavi. 

"Kulturni događaji kao ovaj čine da Dvorovi budu jedno ljepše mjesto. Nije cilj da kultura bude dostupna samo u gradu, akcenat je stavljen i na ljude u selu i to je najvažnija poruka koju danas šaljemo. Nažalost, domovi kulture ne posjeduju onu živost koju bi trebalo da imaju i nadamo se da ćemo primjerom kroz ovakve događaje dokazati da interesovanje za kulturne događaje postoji", istakao je Savić.

Mještani Dvorova su se zahvalili organizatorima, ističući da je ovo za djecu veliko i pozitivno iskustvo.

Glumac Nenad Okanović - Oki istakao je da mu je drago što se našao ovdje, u društvu ove djece i rekao da smatra da je pozitivan stav grada i ozbiljan stav i da su sva ova djeca snaga Republike Srpske.

  • 21:45 Серија: Авионџије (12+)

    Серија: Авионџије (12+)

  • 22:15 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:30 Серија: Ел Чапо (16+)

    *Серија: Ел Чапо (16+)

  • 23:30 Серија: Ред Рок

    Серија: Ред Рок