Sahranjen Gru

Posljednji oproštaj od poznatog repera

  • 12.09.2019. 15:27

Na groblju Orlovača na obodu Beograda u četvrtak sahranjen je Dalibor Andonov Gru (46), koji je nastradao u ponedeljak u Zemunu.

Opelo tragično nastradalom reperu počelo je u 14.30 časova. U kapelu su prvo došli njegovi najmiliji supruga Danica sa sinovima, otac, majka, brat.

Na posljednji oproštaj odošli su i Gruovi bajkeri na motorima, a u koloni su bili i školski drugovi Gruovih sinova, Vuka i Relje. 

Prijatelji i kolege pokojnog repera među kojima su Iva Štrljić, Nigor, Edin Škorić, Ognjen Kajganić, Knez, ćerka i zet Nede Ukraden, Dušica Jakovljević, Goca Tržan.. došli su da mu kažu posljednje zbogom.

Uplakanu kolonu pratila je muzika i pjesma "Tiho noći" dok su išli ka parceli gdje će reper biti sahranjen.

Nigor je održao potresan govor, niko od prisutnih nije mogao da ne pusti suzu.

"Bog uzima najljepše cvijeće, da putuje uz rijeku... sa druge strane čekaju te naša dva najbolja prijatelja i ne sumnjam da ćete biti najbolji hip hop trio.. .Svi ćemo jednom otići na onaj svijet, ali dok se to ne desi čuvaćemo usopmenu na tebe. Počivaju u miru", kroz suze je govorio Nigor.

Dok su polagali kovčeg u raku, muzika je i dalje svirala... Jecaji su odjekivali grobljem.

Тагови:
  • 07:00 Емисија: АТВ јутро

    Сваког радног дана од 6 часова и 55 минута и викендом од 8 часова и 30 минута очекују вас актуелне теме, најновије информације и занимљивости.

  • 09:00 Серија: Крваво цвијеће (Р)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.